La Universitat Ramón Llull acull la reunió anual de la Conferència de Degans de Logopèdia de les Universitats Espanyoles (CDLUE)

conferencia logopedia

La reunió de la Conferència de Degans de Logopèdia de les Universitats Espanyoles (CDLUE) es va celebrar l’1 de juny de 2018 a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Universitat Ramon Llull. La degana Margarita Martí hi va assistir en representació de la Facultat.

07/06/2018

L’acte de benvinguda va ser presidit pel Rector Dr. Josep Maria Garrell i el degà de la Facultat, Sergi Corbella.  Entre les novetats a destacar de la Conferència és que aquesta ja ha finalitzat el procés de reconeixement de l'associació. Els assistents van aplaudir l’èxit de les gestions realitzades per la junta directiva.

Respecte al contingut, el tema més destacat de la Conferència va ser la iniciativa de fer arribar al Ministeri d’Educació la proposta de creació de l’Àrea de Coneixement de Logopèdia. A la tarda, la CDLUE es va reunir amb representants del Consell general de Col•legis de Logopedes i de l’Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia.

Per a més informació, consulteu el programa de la conferència.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies