La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees

Prof. Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut Jean Monnet

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees dins de la convocatòria Erasmus+ Programme Jean Monnet Activities 2018 (call for Proposals EAC/A05/2017). Es tracta d’un dels 122 projectes, dels 905 admissibles, que han estat seleccionats per a ser finançats amb aquesta acció. L'objectiu del projecte és millorar la qualitat de les actuals activitats europees d'ensenyament i investigació a la Facultat, ampliar el pla d'estudis amb la millora de les assignatures ofertades, elevar el nivell de recerca i garantir la transferència de coneixements.

30/07/2018

Aquest reconeixement implica que diverses assignatures de temàtica europea impartides per l'Àrea de Ciència Política tant a nivell de grau com de postgrau (entre elles Polítiques comunitàries, Institucions i política de la UE, o mòduls del Màster in Political Science / Màster en integració europea) reben el suport d’aquesta Càtedra, que potencia la seva renovació curricular a través d’una plataforma virtual, entre d’altres iniciatives.
 
 

 

Notícies relacionades

reunió de planificació estratègica Deganat

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica a la Torre Vila Puig de la UAB. A la trobada es van revisar alguns dels principals compromisos del programa presentat per l’equip a la Junta de Facultat el febrer d’aquest any. Per a l’impuls i seguiment de les iniciatives principals que s’haurien de dur a terme durant el curs 2018-2019 es va decidir crear dues comissions: de qualitat, i de sinèrgies.
 
Llegir més

Totes les notícies