La Fundació Josep Irla convoca el Premi d’Assaig Irla 2018

Premis Irla Assaig 2018

Els assajos hauran de versar entorn la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans i els seus reptes de futur.

22/12/2017

La Fundació Josep Irla publica les bases del Premi d’Assaig Irla 2018, dotat amb 6.000 euros en concepte de drets d’autor i la publicació de l’obra guanyadora a la col·lecció El Fil d’Ariadna, d’Angle Editorial. El termini de presentació finalitza el 5 d’abril de 2018 a les 14:00h.
 
Les obres que es presentin al Premi hauran de tenir una temàtica entorn la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans i els seus reptes de futur. Es valoraran especialment les obres que combinin l’exposició teòrica, la seva aplicació pràctica i la seva exemplificació a través de comparatives amb altres realitats. A més, aquestes obres hauran de ser inèdites i hauran de ser escrites en català.
 
Si voleu saber-ne més, aquí podeu consultar les bases del Premi.

 

Notícies relacionades

Prof. Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut Jean Monnet

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees dins de la convocatòria Erasmus+ Programme Jean Monnet Activities 2018 (call for Proposals EAC/A05/2017). Es tracta d’un dels 122 projectes, dels 905 admissibles, que han estat seleccionats per a ser finançats amb aquesta acció. L'objectiu del projecte és millorar la qualitat de les actuals activitats europees d'ensenyament i investigació a la Facultat, ampliar el pla d'estudis amb la millora de les assignatures ofertades, elevar el nivell de recerca i garantir la transferència de coneixements.
Llegir més

Totes les notícies