La Fira BTravel tindrà una jornada per a la recerca de feina en el sector turístic

BTravel Fira de Montjuïc 2018

El BTravel, Saló del Turisme de Barcelona, enguany comptarà amb un espai per a les startups i empreses emergents, ponències i conferències, i sessions de mentoring. El divendres 20 d’abril, Barcelona Activa organitza un Job Marketplace per afavorir l’ocupabilitat del sector.

10/04/2018

La Fira BTravel, anteriorment Saló de Turisme de Barcelona, es celebrarà entre els dies 20 i 22 d’abril, a les instal·lacions del Recinte de Montjuïc.

L’esdeveniment comptarà amb un espai dedicat a l’intercanvi d’experiències per a startups, i conferències relacionades amb el transport aeri, el turisme esportiu o les noves transformacions digitals del sector.

La fira està sobretot enfocada a aquelles petites i mitjanes empreses o startups en procés d’expansió. A B-Travel Pro, hi haurà un espai específic en què grans empreses, inversors, agències i la premsa podran conèixer aquestes startups i intercanviar experiències i coneixements amb la idea d'explorar una possible col·laboració, donar mentoria, destacar-les a les notícies o invertir-hi.

Job Marketplace, una oportunitat per trobar feina

Barcelona Activa, com a ens del foment de l’ocupació, inclourà una activitat de reclutament i networking, o Job Marketplace. La jornada, que tindrà lloc durant el divendres 20 d’abril, a la Sala Príncep del pavelló nº 8, serà un punt de trobada per a reclutadors i professionals en cerca de feina.

Inscriu-te a les sessions aquí

De fet, Barcelona Activa ja ha facilitat al seu portal d’ocupació un espai per inscriure’s i enviar el CV amb antelació, amb l’objectiu de seleccionar prèviament aquells perfils que més s’ajusten a les ofertes, en àmbits tan diversos com booking assistant, comercial, agent de viatges o business manager.

Per a més informació, consulta el programa, els expositors o l’adquisició d’entrades.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies