La facultat acollirà la II Jornada de Formación y Empleo de la ATIC

El proper 16 de novembre, la Facultat acollirà la II Jornada de Formación y Empleo: El nuevo espacio universitario en comunicación. Los y las “tics” en los estudios de comunicación organitzada per la Asociación de Universidades con Titulaciones de Información y Comunicación (ATIC) que reuneix les Facultats de Comunicació del territori nacional.

27/10/2017

Aquesta segona jornada pretén ser un punt de trobada dels docents en comunicació on poder parlar dels nous espais comunicatius i de les transformacions del sector, de l’adaptació i del canvi de l’espai universitari així com dels principals reptes formatius als que ens hem d’enfrontar. Les segones jornades no ignoraran les preocupacions que poden compartir molts docents tals com la dificultat o la inseguretat que pot representar per a algunes persones l’adaptació al nou món digital, les disfuncions que es poden donar entre la formació i el món professional o l’intrusisme que es pateix des d’altres estudis o d’altres centres no universitaris o no estrictament de comunicació.

La jornada es divideix en 4 eixos temàtics: Els estudis de comunicació a Espanya per Comunitats autònomes i la ocupabilitat,  perspectives per a les facultats d’Informació i Comunicació espanyoles, forces i debilitats dels plans d’estudi actuals i futurs, i el paper de la comunicació als estudis d’ESO i a Batxillerat.

La II Jornada de Formación y Empleo en Comunicación pretén seguir la línia marcada a les I Jornades que van tenir lloc, el juny de 2015, a la Universidad de Navarra. En aquest sentit, s’ofereix un espai de trobada, investigació, reflexió i debat al voltant de la formació en comunicació. A l’acabament de la jornada, la ATIC aprofitarà per celebrar la seva assemblea.

Més informació a https://goo.gl/D9qmvQ

 

Notícies relacionades

Una tesi doctoral de la UAB, premiada pel CAC

Una tesi doctoral, llegida per Aida Martori i Muntsant, professora associada a la UAB, sobre la televisió pública de proximitat a Catalunya, ha guanyat el segon premi dels XXIX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual. Llegir més

Joan Majó parla sobre el llegat d’Ernest Lluch en un acte a Rubí

L'Associació d'Amics de la UAB organitza la conferència ”Les perspectives de la socialdemocràcia” el 24 de gener, a les 19 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Joan Majó resumirà el pensament polític d’Ernest Lluch i el llegat que va deixar en els camps de l’economia, la política y la cultura. Llegir més

Totes les notícies