La facultat acollirà la II Jornada de Formación y Empleo de la ATIC

Facultat aèrea

El proper 16 de novembre, la Facultat acollirà la II Jornada de Formación y Empleo: El nuevo espacio universitario en comunicación. Los y las “tics” en los estudios de comunicación organitzada per la Asociación de Universidades con Titulaciones de Información y Comunicación (ATIC) que reuneix les Facultats de Comunicació del territori nacional.

27/10/2017

Aquesta segona jornada pretén ser un punt de trobada dels docents en comunicació on poder parlar dels nous espais comunicatius i de les transformacions del sector, de l’adaptació i del canvi de l’espai universitari així com dels principals reptes formatius als que ens hem d’enfrontar. Les segones jornades no ignoraran les preocupacions que poden compartir molts docents tals com la dificultat o la inseguretat que pot representar per a algunes persones l’adaptació al nou món digital, les disfuncions que es poden donar entre la formació i el món professional o l’intrusisme que es pateix des d’altres estudis o d’altres centres no universitaris o no estrictament de comunicació.

La jornada es divideix en 4 eixos temàtics: Els estudis de comunicació a Espanya per Comunitats autònomes i la ocupabilitat,  perspectives per a les facultats d’Informació i Comunicació espanyoles, forces i debilitats dels plans d’estudi actuals i futurs, i el paper de la comunicació als estudis d’ESO i a Batxillerat.

La II Jornada de Formación y Empleo en Comunicación pretén seguir la línia marcada a les I Jornades que van tenir lloc, el juny de 2015, a la Universidad de Navarra. En aquest sentit, s’ofereix un espai de trobada, investigació, reflexió i debat al voltant de la formació en comunicació. A l’acabament de la jornada, la ATIC aprofitarà per celebrar la seva assemblea.

Més informació a https://goo.gl/D9qmvQ

 

Notícies relacionades

Estació UAB FGC

Afectacions al servei de FGC fins al mes de setembre

Fins al mes de setembre, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès amb motiu de les obres que s'estan realitzant als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu que permetrà arribar al campus de la UAB. Llegir més

Totes les notícies