La comèdia-concert There was a Fiesta! a la Sala de Teatre de l'Autònoma

L'obra de teatre del grup La Copla de Wisconsin explica la història de Patty Lemon y Martin Bennet, dos cantants de jazz que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40.

14/03/2017

L'obra és una comèdia-concert que recorda el primer i únic concert que els dos artistes van oferir a Carnegie Hall, a Nova York. Amb les cançons con a fil conductor, There was a fiesta! recorda la història d'aquesta parella, formada per una cantant andalusa i un altre català que es van conèixer a Barcelona als anys 40 i que van estar a prop de triomfar als Estats Units.

There was a Fiesta! està escrit i produit per Cinta Moreno i Salvador S. Sánchez i compta amb la participació de Joel Moreno i Aitor Galisteo.

L'espectacle es representa en català, castellà i anglès i tindrà lloc el proper dimarts 21 de març a les 17:30h, a la Sala Teatre de la UAB.

 

Notícies relacionades

Nova Guia de l'Estudiant de Grau

L’Escola posa a disposició la Guia de l’Estudiant, una eina pràctica i multiplataforma per a l’alumnat de Grau on poder accedir a informació bàsica i d’utilitat, d’una manera més fàcil i còmode. Podreu trobar-hi informació com els horaris, calendaris d’exàmens, beques, serveis de la universitat o pràctiques. Llegir més

I Setmana Solidària sobre la salut mental

Transtorns mentals, depressió, ansietat o suïcidi són alguns dels temes que abordaran diferents persones expertes a la I Setmana Solidària, que organitzen les facultats de Ciències i Biociències del 23 al 27 d'abril, amb l'objectiu de divulgar temes d’interès des d’un punt de vista científic-social per a implicar la comunitat universitària.  Llegir més

Totes les notícies