La Biblioteca d’Humanitats acollirà un concert del violinista Josep Lluís Puig

Hemeroteca

El concert, que se celebra amb motiu dels 20 anys de la nova Biblioteca d’Humanitats, tindrà lloc el dimecres 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, a les 12:30h, a la Sala de Revistes. El violinista interpretarà obres de J.S. Bach per a violí sol. L’entrada és gratuïta i lliure per a tothom.

09/06/2017

Programa del concert:

  • I PART Partita núm. 2 en Re menor per a violí sol BWV 1004 - J.S. BACH Allemande – Courante – Sarabande – Gigue – Chaconne
  • II PART Sonata núm. 3 en Do Major per a violí sol BWV 1005 - J.S. BACH Adagio – Fuga – Largo - Allegro assai
 
Nascut a Sabadell el 1948, va estudiar al Conservatori Superior Municipal de Barcelona. Més tard, va estudiar a París, on va rebre classes de professors cèlebres com Dominique Hoppenot, Henryk Szering i Solange Dessane.

Actualment, Josep Lluís Puig Bartolomé és professor de violí a l’escola Dominique Hoppenot i director del Conservatori Professional de Música de Sabadell. Ha col·laborat en diversos cursos d’estiu, ha escrit com a acrticulista a la revista musical ‘Doce Notas' i ha donat classes en conservatoris professionals, fet que li ha fet guanyar-se prestigi com a pedagog del seu instrument. També ha estat jurat en diversos concursos musicals, entre ells el Concurs Permanent de Joventuts Musicals. A més, ha estat director i fundador de l’Orquestra de Cambra “Eduard Toldrà”, director de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Tàrrega i director de l’Orquestra de Cambra Carles Altayó de Sant Feliu de Llobregat.

Pel que fa a la seva activitat com a violinista, ha col·laborat amb pianistes prestigiosos com Gabriel Amat, la islandesa Lara Rafnsdottir, el català Joan Amils. També ha actuat com a solista nombroses vegades amb el seu violí J. Guarnerius de 1740.

Al llarg de la seva trajectòria ha rebut diversos guardons com el Premi “Mérito a la Vocación”, de la Fundación Española de la Vocación, o el Premi “Quadern”, de la Fundació Amics de les Arts i de les Lletres de Sabadell.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies