L'Escola presenta l'oferta acadèmica de graus, màsters i postgraus als salons de l'Ensenyament i Futura

Imatge de l'estand al Saló de l'Ensenyament

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà una nova edició del Saló de l'Ensenyament i del Saló Futura, on es presentarà l'oferta acadèmica de graus, postgraus i màsters de l'Escola.

13/03/2017

Del dia 22 al 26 de març, l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera presentarà la seva oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament, situat al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Durant aquests dies, es donaran a conèixer a estudiants preuniversitaris les diferents titulacions que ofereix el centre, com el Grau de Turisme, el Grau de Turisme en anglès i el Grau de Direcció Hotelera.

De forma paral·lela, es celebrarà el Saló Futura, adreçat a estudiants universitaris, on es mostrarà l'oferta de màsters propis i oficials, com el Màster de Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, el Màster de Gestió d'Empreses Hoteleres, el Màster de Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica i el Màster Unió Europea-Xina: Cultura i Economia. A més a més, es presentaran els diferents postgraus, com el Postgrau en Turisme i Humanitats i el Postgrau d'Ecoturisme i Guia de Natura.

Futura es celebrarà al Palau 5 del mateix recinte firal de Montjuïc durant els dies 24 i 25 de març. Descarrega't aquí la teva invitació pel saló dels màsters i postgraus.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies