L'Escola impartirà la Retitulació al Grau Oficial el proper curs 2018-19

Estudiants de l'Escola

L'Escola tornarà a oferir, el proper any acadèmic 2018-19, el curs de Retitulació al Grau en Prevenció i Seguretat Integral pels alumni que desitgin obtenir la titulació oficial de Grau, homologada i reconeguda en l'Espai Europeu d'Educació Superior. Es celebrarà una sessió informativa el dilluns 18 de juny, a les 17 h.

08/06/2018

L'Escola oferirà, el proper any acadèmic 2018-2019, el Curs de Retitulació al Grau Oficial en Prevenció i Seguretat Integral, a tots els exalumnes amb possessió del títol propi del Graduat en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.

En un sol curs acadèmic, i superant diverses matèries del nou pla d'estudis del Grau, els alumni podran obtenir la titulació oficial en Prevenció i Seguretat Integral, homologada i reconeguda a Europa i adaptada a l'Espai Europeu d'Educació Superior. D'aquesta forma, podran acreditar una titulació amb un nivell de qualificació superior i un rang equivalent i equiparable a qualsevol altre estudi universitari, i podran donar resposta a les demandes del sector de la prevenció i seguretat.

Aquesta proposta de formació incrementa les sortides professionals, ja que els titulats incorporaran noves competències i coneixements acadèmics al seu currículum, i podran tenir accés a altres estudis oficials superiors de màsters i doctorats, facilitant la seva entrada a l'àmbit de la docència, la recerca i la consultoria.

El curs, amb una durada d'un any acadèmic, serà compatible amb el desenvolupament de tasques professionals i ajustat a les necessitats dels possibles interessats/des.

El proper dilluns 18 de juny, a les 17 hores, l'Escola organitza una xerrada informativa sobre el Curs de Retitulació, a l'aula 144 (primera planta de l'Escola).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies