L'Escola engega 4 nous cursos d'especialització online

Totes aquelles persones interessades ja es poden matricular als 4 nous cursos d’especialització online. Tots els cursos segueixen una metodologia capaç d’oferir competències específiques i transversals, a través d’una innovació tecnològica que aporta flexibilitat a l’estudi.

30/01/2018

L’Escola ha posat a disposició 4 nous cursos d’especialització a distància. Aquest tipus de cursos faciliten a l’estudiant repartir el temps d’estudi segons les seves necessitats i disponibilitats d’horari, a més de la possibilitat d’una atenció totalment personalitzada i un seguiment diari.

Les àrees d’especialització són variades però enfocades a les noves oportunitats digitals o nous nínxols de mercat propis de l’hoteleria i el turisme.

Aquests són els nous cursos online oferts per l’Escola:

•  Curs d’Enologia i Enoturisme, enfocat en el turisme que promociona les zones de producció vitivinícola que ofereixen altres actius turístics com el cultural, el gastronòmic o l'artístic.

•  Curs en E-Tourism i Màrqueting Digital, que permet conèixer o perfeccionar els coneixements innovadors per elaborar i implementar estratègies de màrqueting digital i de turisme electrònic, i desenvolupar-se en les noves eines de l'era digital 4.0.

•  Curs en Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial, per identificar processos de millora i el plus de qualitat que pot resultar el factor diferencial en un establiment alimentari.

•  Curs en Revenue Management, per tal de conèixer com analitzar una diversitat d’informació, fer previsions sobre la demanda i, així, poder maximitzar els ingressos obtinguts com la rendibilitat d’empreses turístiques.

Totes les formacions, que ja tenen la preinscripció oberta, es desenvoluparan des del 7 de maig fins al 6 juliol.

Per a més informació sobre els cursos, consulteu aquest apartat.

 

Notícies relacionades

Ja tenim guanyadora del concurs d'Instagram!

La fotografia guardonada és la d'@ariannn___, de l'Institut de Polinyà. El concurs d'Instagram 'Viu les #PortesObertesUABTurisme' donava la oportunitat als futurs estudiants de l'Escola de guanyar una tablet durant l'assistència a les Jornades de Portes Obertes.  Llegir més

Workshop 2018

Rècord d'assistència d'empreses al XXIè Workshop de l'Escola

La trobada anual Universitat-Empresa, que organitza el Centre, assoleix amb aquesta edició, l'assistència més elevada de nombre d'empreses del sector turístic i hoteler que han vingut a oferir pràctiques i oportunitats laborals als estudiants, arribant a una setantena. El Workshop ha rebut la visita de 300 alumnes i exalumnes que han participat en la jornada de networking. Llegir més

Totes les notícies