L'Escola engega 4 nous cursos d'especialització online

Nous cursos d'especialització online de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera UAB

Totes aquelles persones interessades ja es poden matricular als 4 nous cursos d’especialització online. Tots els cursos segueixen una metodologia capaç d’oferir competències específiques i transversals, a través d’una innovació tecnològica que aporta flexibilitat a l’estudi.

30/01/2018

L’Escola ha posat a disposició 4 nous cursos d’especialització a distància. Aquest tipus de cursos faciliten a l’estudiant repartir el temps d’estudi segons les seves necessitats i disponibilitats d’horari, a més de la possibilitat d’una atenció totalment personalitzada i un seguiment diari.

Les àrees d’especialització són variades però enfocades a les noves oportunitats digitals o nous nínxols de mercat propis de l’hoteleria i el turisme.

Aquests són els nous cursos online oferts per l’Escola:

•  Curs d’Enologia i Enoturisme, enfocat en el turisme que promociona les zones de producció vitivinícola que ofereixen altres actius turístics com el cultural, el gastronòmic o l'artístic.

•  Curs en E-Tourism i Màrqueting Digital, que permet conèixer o perfeccionar els coneixements innovadors per elaborar i implementar estratègies de màrqueting digital i de turisme electrònic, i desenvolupar-se en les noves eines de l'era digital 4.0.

•  Curs en Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial, per identificar processos de millora i el plus de qualitat que pot resultar el factor diferencial en un establiment alimentari.

•  Curs en Revenue Management, per tal de conèixer com analitzar una diversitat d’informació, fer previsions sobre la demanda i, així, poder maximitzar els ingressos obtinguts com la rendibilitat d’empreses turístiques.

Totes les formacions, que ja tenen la preinscripció oberta, es desenvoluparan des del 7 de maig fins al 6 juliol.

Per a més informació sobre els cursos, consulteu aquest apartat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies