L’alumni UAB Xesco Espar, exesportista i expert en coaching, explica estratègies per assolir un estat emocional positiu

Xesco Espar

Xesco Espar és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la UB i màster en Psicologia de l’Aprenentatge a la UAB. Especialista en coaching esportiu, lideratge, treball en equip, control emocional, motivació i alt rendiment.

22/03/2018

Alumni UAB va convidar a Xesco Espar a realitzar la conferència “Mirar el futur amb optimisme” sobre com la nostra influència, el treball en equip i la gestió de les emocions ens fan créixer per ser millors persones. L’acte va tenir lloc el 18 d’abril a la Sala Cinema del Campus de Bellaterra de la UAB a les 13:30h.

La conferència s’emmarcava en la novena edició de la Setmana Saludable i Sostenible de la Universitat Autònoma de Barcelona. El programa recull un ampli repertori d'activitats formatives, conferències i tallers al voltant de l'activitat física, els hàbits alimentaris, la salut emocional, la salut laboral, la prevenció, el consum responsable, la solidaritat, la prevenció d'addiccions tòxiques, la mobilitat, l'entorn natural, els residus i la sostenibilitat.
 
Xesco Espar (Barcelona 1963) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la Universitat de Barcelona i Màster en Psicologia de l’Aprenentatge a l Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és especialista i líder de pensament i opinió en coaching esportiu, lideratge, treball en equip, control emocional, motivació i alt rendiment.
És professor de l’INEFC des del 1991 i entrenador de handbol al FC Barcelona del 1985 al 2007. En aquests més de 30 anys, va estar com a jugador, entrenador de jugadors joves, preparador física del primer equip i primer entrenador de l’equip professional. Entre els seus èxits, destaquen 4 copes d’Europa i quatre lligues Asobal.

Àlbum de fotografies

Entrevista a Xesco Espar

Vídeo íntegre de l'acte:

 
 

Notícies relacionades

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Totes les notícies