L’alumni UAB Xesco Espar, exesportista i expert en coaching, explica estratègies per assolir un estat emocional positiu

Xesco Espar

Xesco Espar és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la UB i màster en Psicologia de l’Aprenentatge a la UAB. Especialista en coaching esportiu, lideratge, treball en equip, control emocional, motivació i alt rendiment.

22/03/2018

Alumni UAB va convidar a Xesco Espar a realitzar la conferència “Mirar el futur amb optimisme” sobre com la nostra influència, el treball en equip i la gestió de les emocions ens fan créixer per ser millors persones. L’acte va tenir lloc el 18 d’abril a la Sala Cinema del Campus de Bellaterra de la UAB a les 13:30h.

La conferència s’emmarcava en la novena edició de la Setmana Saludable i Sostenible de la Universitat Autònoma de Barcelona. El programa recull un ampli repertori d'activitats formatives, conferències i tallers al voltant de l'activitat física, els hàbits alimentaris, la salut emocional, la salut laboral, la prevenció, el consum responsable, la solidaritat, la prevenció d'addiccions tòxiques, la mobilitat, l'entorn natural, els residus i la sostenibilitat.
 
Xesco Espar (Barcelona 1963) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la Universitat de Barcelona i Màster en Psicologia de l’Aprenentatge a l Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és especialista i líder de pensament i opinió en coaching esportiu, lideratge, treball en equip, control emocional, motivació i alt rendiment.
És professor de l’INEFC des del 1991 i entrenador de handbol al FC Barcelona del 1985 al 2007. En aquests més de 30 anys, va estar com a jugador, entrenador de jugadors joves, preparador física del primer equip i primer entrenador de l’equip professional. Entre els seus èxits, destaquen 4 copes d’Europa i quatre lligues Asobal.

Àlbum de fotografies

Entrevista a Xesco Espar

Vídeo íntegre de l'acte:

 
 

Notícies relacionades

Bicicleta Facultat de Veterinària

Quarta edició del repte "A la UAB en bici"

La UAB obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre el 15 de maig i el 15 de juny per totes les persones inscrites. Llegir més

Campus esportiu d'estiu 2018 del SAF

El SAF obre les portes del Campus esportiu d'estiu

Entre el 25 de juny i el 7 de setembre el Servei d'Activitat Física (SAF) organitza la XXIII edició del Campus esportiu saludable de la UAB adreçat a nens i nenes de 4 a 16 anys. El període d'inscripció a través de la secretaria interactiva del SAF es pot realitzar fins al 10 de juny. Llegir més

Totes les notícies