Josep Borrell i Guillem López Casasnovas debaten sobre economia a la UAB

Escola de Postgrau

El II Diàleg per al Coneixement UAB-Societat, que organitza l'Escola de Postgrau, tractarà sobre economia i tindrà lloc el 6 d'abril. Hi intervindran Josep Borrell, expresident del Parlament Europeu, i Guillem López Casasnovas, catedràtic d'economia de la UPF.

15/03/2017

El 6 d'abril, l'Escola de Postgrau acollirà el II Diàleg per al Coneixement UAB-Societat. L'acte es titularà "Economia, avui", i hi participaran l'expresident del Parlament Europeu Josep Borrell i el catedràtic d'economia de la UPF Guillem López Casasnovas.  L'acte tindrà lloc a les 13,30 h, a la sala de graus.

Borrell és enginyer aeronàutic i catedràtic jubilat Jean Monnet "Instituto Complutense de  Estudios Internacionales" a la Universidad Complutense de Madrid. Ha estat ministre d'Obres Públiques, Transports i Medi Ambient, entre altres càrrecs institucionals. Ha treballat per a CEPSA, ha estat president de l'Institut Universitari Europeu de Florència i ha rebut reconeixements com ara la Medalla de l'Ordre del Mèrit Constitucional.

Per la seva banda, López Casasnovas va formar part del Consell de Govern del Banc d'Espanya i és membre Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC) i del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari (CASOST), ambdós de la Generalitat. És també membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans i l'any passat va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi.

Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a l'adreça ep.direccio.actes@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Declaració del Claustre

El Claustre de la Universitat Autònoma de Barcelona va aprovar, el 22 de novembre passat, una moció sobre la situació política que s'està vivint a Catalunya. Llegir més

Totes les notícies