Jornades d’acollida als estudiants de primer curs als Graus del curs 2017-2018

Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres

Els propers 8 i 18 de setembre del 2017, la Facultat de Psicologia organitza les sessions d’acollida adreçades als estudiants de primer curs dels Graus de Logopèdia i de Psicologia, per tal d’informar-los de qüestions bàsiques per facilitar la seva incorporació a la vida acadèmica de la universitat.

28/07/2017

Les sessions d’acollida pels estudiants de primer del Grau en Psicologia començaran el divendres 8 de setembre, de 12.30h a 14.15h i continuaran el dilluns 18 de setembre, de 12.30h a 13.45h. Totes dues sessions tindran lloc a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres i de Psicologia.

Pel que fa al Grau en Logopèdia, la primera sessió tindrà lloc el divendres 8 de setembre, de 10h a 11.45h, a l’aula P-15 (Aula Magna de la Facultat). D’altra banda, la segona se celebrarà el dilluns 18 de setembre, de 12.30h a 13.45h, a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres i Psicologia.

Durant les Jornades d’Acollida del dia 8 de setembre, es presentaran als nouvinguts els estudis triats pels estudiants, la Facultat i la seva estructura de govern. També es donarà informacions docents generals i es mostrarà el Servei d’Informàtica i el Servei de Biblioteques de la Facultat. D’altra banda, el dia 18 de setembre s’ensenyarà als alumnes alguns serveis generals de tota la UAB, com el Servei de Llengües, la Unitat de Dinamització comunitària, la Fundació Autònoma Solidària i el Servei d’Activitat Física (SAF).

Podeu consultar el programa provisional de les sessions d’acollida dels graus en Psicologia i Logopèdia en els documents que trobareu més avall.

Més informació: ProgramaSessionsAcollidaGrauPsicologia
ProgramaSessionsAcollidaGrauLogopedia

 

Notícies relacionades

Totes les notícies