Instal·lats 6 punts d'impressió de carnets per tot el Campus de la UAB

6 punts disponibles per emetre el nou carnet de la UAB

Les noves targetes universitàries gestionades des del mes de juliol per Banco Santander es poden aconseguir als 6 punts repartits per tot el Campus de Bellaterra de manera immediata o a través de la seu electrònica.

12/07/2017

Els nous estudiants, personal acadèmic o d’administració i serveis ja poden sol·licitar la seva targeta universitària, des del mes de juliol gestionada per l’entitat financera Banc Santander. Els 6 punts d’emissió targetes repartits en diferents zones de la UAB oferiran el servei durant el període de matriculacions fins al 28 de juliol, i de l’1 al 29 de setembre.

El carnet es pot obtenir al moment, a través d’un servei d’impressió en els punts repartits, com el Punt d’Informació o la oficina del Banc Santander de la Plaça Cívica. En aquests punts els sol·licitants de la targeta podran fer-se una fotografia que s’incorporarà al carnet.
 
La pàgina sia.uab.cat també disposa d’un servei de sol·licitud d’emissió de la targeta, que necessitarà afegir una fotografia als alumnes o al personal de nou accés, o recuperar la fotografia anterior en aquelles persones que consten en la base de dades de la UAB. Les persones que demanin la seva nova targeta telemàticament rebran el carnet al cap de tres setmanes i hauran d'activar-la posteriorment en línia.
 
El servei d’emissió de la nova targeta universitària també està disponible per a aquells col·lectius que es trobin en situació de pèrdua, robatori o mal funcionament del xip.

A partir del mes d’octubre, l’únic punt d’emissió del carnet universitari serà a la oficina del Banc Santander, a la Plaça Cívica.

La targeta de la UAB és una eina d’identificació i acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que dóna lliure accés als diferents serveis de la universitat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies