Inscripcions obertes a les Jornades de Portes Obertes, Visites al campus i Visites als centres

A banda d'aquestes tres activitats, al web podeu trobar tota la informació sobre les activitats del programa Visita la UAB, a més d'informació detallada sobre tots els nostres graus, l'accés a la universitat, beques i molt més.

21/11/2017

Jornades de Portes Obertes

Els dies 6, 7 i 8 de febrer de 2018 hi haurà més de 200 xerrades repartides entre els diferents centres sobre els graus que oferim a la UAB, incloent-hi l'oferta de nous graus, a càrrec de professorat de la casa. És la millor manera de conèixer de primera mà de què va, com funciona... el grau que interessa a cada futur alumne. Inscripcions obertes.

Visites al Campus

Visiteu la Universitat: els centres, el campus, els serveis... El plantejament d'aquestes visites és diferent de les Jornades de Portes Obertes: no es tracta d'apuntar-se a una xerrada sobre un grau, sinó de conèixer la UAB en un matí. Les visites tenen lloc entre les 10 i les 13 hores de dilluns a divendres entre els mesos de novembre del 2017 i juny del 2018. Inscripcions obertes.
 

Visites als Centres de Secundària

Si us resulta difícil venir a les activitats que fem al Campus de la UAB, no patiu! Un professor o professora de la Universitat visitarà el vostre institut o Ajuntament per explicar-vos-ho tot sobre els estudis que es fan a la UAB. S'ofereix una visió general de tot el que ofereix la UAB: els estudis, els campus, els serveis... si voleu conèixer a fons un grau en concret, us recomanem que ens visiteu durant les Jornades de Portes Obertes. Inscripcions obertes.
 

Dia de les famílies

El dissabte 5 de maig de 2018 obrim la universitat als futurs estudiants i les seves famílies perquè puguin conèixer els estudis, el Campus i els serveis que la Universitat posa al seu abast. Aquesta activitat està centrada en les facultats i els diferents graus que es pot cursar en cadascuna d'elles. És una bona oportunitat per descobrir un campus excepcional en companyia de la família. Les inscripcions s'obriran durant el mes de gener. Més informació.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies