Innovació i adaptabilitat, objectius de la Conris Summer School 2017

Les dues estudiants i el coordinador de relacions internacionals, Joaquín Rodríguez, han participat en una nova edició de la Conris Summer School, enguany centrada en aportar solucions innovadores i que ha tingut lloc a Anvers del 2 al 7 de juliol.

13/07/2017

En aquesta edició, l’estada universitària organitzada per la University of Antwerp ha permès als participants treballar en equip i intercanviar coneixement per augmentar la conscienciació i prevenció mitjançant solucions innovadores.

Els participants també han visitat al llarg de la setmana diferents espais i edificis de la ciutat belga. La visita central ha estat al Port d’Anvers, el segon més gran d’Europa, per conèixer les noves estratègies de prevenció i seguretat davant reptes vigents, com la lluita antiterrorista. Així, algunes de les sessions pràctiques de la Summer School han consistit en analitzar i donar resposta a situacions com l’accés negligent d’un drone o la presència d’un franctirador al Port.
  
Durant la setmana, estudiants i professors de diferents nacionalitats i àmbits de la seguretat i prevenció han impartit sessions teòriques i metodològiques que després han defensat en pitchings davant d’un jurat.
Segons el coordinador de relacions internacionals, Joaquín Rodríguez, l’experiència ha estat molt positiva perquè els estudiants “han pogut posar en pràctica referents teòrics treballats durant el curs” i veure solucions innovadores “que després podran aplicar aquí”.

La Conris Summer School és una iniciativa de la xarxa d'universitats Conris que permet la col·laboració i treball conjunt entre estudiants, acadèmics i professionals per tractar desafiaments contemporanis en matèria de risc, seguretat i prevenció a nivell europeu.

 

Notícies relacionades

Nova Guia de l'Estudiant de Grau

L’Escola posa a disposició la Guia de l’Estudiant, una eina pràctica i multiplataforma per a l’alumnat de Grau on poder accedir a informació bàsica i d’utilitat, d’una manera més fàcil i còmode. Podreu trobar-hi informació com els horaris, calendaris d’exàmens, beques, serveis de la universitat o pràctiques. Llegir més

Totes les notícies