Inici del curs acadèmic 2018-2019 i activitats d'acollida per als estudiants de primer

Inici de curs

El proper dilluns 17 de setembre començaran les classes dels graus de la FTI i el dia 14 tindran lloc les activitats d’acollida dels alumnes de primer

23/07/2018

Aquestes són les dates d'inici de les classes del primer semestre per als estudiants dels diferents cursos de la FTI i el programa de les activitats d'acollida dels estudiants de primer curs dels graus:

Divendres, 14 de setembre:
Activitats d’acollida dels estudiants de primer curs
Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental, que tindran lloc a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Dilluns, 17 de setembre:
Inici de les classes del primer semestre per als estudiants dels diferents cursos del Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental, i per als estudiants del Màster Universitari en Traducció Audiovisual (MUTAV).


Divendres, 21 de setembre:
Inici de les classes del primer semestre per als estudiants del Màster Universitari en Traducció i Estudis Interculturals (MUTEI).


Dilluns, 25 de setembre:
Inici de les classes del primer semestre per als estudiants del Màster Universitari en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció (MUTTT) i del Màster Universitari en Interpretació de Conferències (MUIC).

Dijous, 11 d'octubre, a les 12.00 h:
Inauguració oficial del curs acadèmic 2018-2019 a l'aula 4 (Carles Riba) de la FTI. L’activitat docent s’aturarà de 12.00 h a 14.00 h.

Divendres, 9 de novembre, a les 18.00 h:
Cerimònia de graduació dels estudiants del Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental
a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

En els documents adjunts podeu consultar el calendari del curs acadèmic 2018-2019 i el programa de les activitats d'acollida dels estudiants de primer

Més informació: Calendari de la Facultat de Traducció i d'Interpretació (2018-2019)
Calendari setmana d'acollida. Curs 2018-19

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Nota de l’Equip de Govern de la UAB

Davant la sentència que estima la demanda interposada per Joves Societat Civil Catalana, l’Equip de Govern acata la resolució judicial que ordena la inscripció de JSCC-UAB al directori de col·lectius de la UAB i alhora expressa un total desacord amb la sentència quan declara que la Universitat ha vulnerat drets fonamentals. Llegir més

Totes les notícies