Inici del curs acadèmic 2017-2018 i activitats d'acollida per als estudiants de primer

Façana FTI

El proper dilluns 18 de setembre començaran les classes dels graus de la FTI i els dies 14 i 15 tindran lloc les activitats d’acollida dels alumnes de primer.

06/09/2017

Aquestes són les dates d'inici de les classes del primer semestre per als estudiants dels diferents cursos de la FTI i les dates de les  activitats d'acollida dels estudiants de primer curs dels graus:

Dijous, 14 de setembre:
Activitats d’acollida dels estudiants de primer curs del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental, que tindran lloc a l'aula 4 (Carles Riba) de la FTI.

Divendres, 15 de setembre:
Activitats d’acollida dels estudiants de primer curs del Grau de Traducció i Interpretació, que tindran lloc a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Dilluns, 18 de setembre:
Inici de les classes del primer semestre per als estudiants dels diferents cursos del Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental, i per als estudiants del Màster Universitari en Traducció Audiovisual (MUTAV).

Dimarts, 26 de setembre:
Inici de les classes del primer semestre per als estudiants dels Màster Universitari en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals (MUTIEI), i del Màster Universitari en Tradumàtica i Tecnologies de la Traducció (MUTTT).

Dijous, 28 de setembre, a les 12.00 h:
Inauguració oficial del curs acadèmic 2017-2018 a l'aula 4 (Carles Riba) de la FTI. L’activitat docent s’aturarà de 12.00 h a 14.00 h.

Divendres, 20 d'octubre, a les 18.00 h:
Cerimònia de graduació dels estudiants del Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental a la sala Arnau de Vilanova de l'Hotel Campus de la UAB.

Podeu consultar el calendari del curs acadèmic 2017-2018 al següent link i el programa de les activitats d'acollida dels estudiants de primer aquí.

Més informació: Calendari setmana d'acollida. Curs 2017-18