III Jornada sobre cultura de seguretat i defensa i els valors cívics, al ICPS

III Jornada sobre cultura de la seguretat i defensa i valors civils, 26 d'octubre 2017

La UAB, l'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics i el Ministeri de Defensa organitzen la 3a Jornada sobre cultura de la seguretat, el dijous 26 d'octubre, a partir de les 9:30 hores a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS). 

29/09/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics, amb el suport de la Secretaria General de Política de Defensa del Ministeri, han organitzat la "III Jornada sobre Cultura de seguretat i defensa i valors cívics. Aproximacions a una qüestió d'Estat i a una exigència cívica". L'acte, que tindrà lloc a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), al C/ Mallorca 244 de Barcelona, començarà a les 9:30 amb una presentació a càrrec del director de l'Institut, el Dr. Joan Lluís Pérez Francesch.

Aquesta és la programació dels diferents actes de la jornada:

•  A les 9:45 hores, taula rodona: "Els valors cívics i la consciència ciutadana com instruments de lluita contra la criminalitat i la barbàrie". Moderada pel Dr. Guillem Garcia Gonzàlez (UNIR), amb la intervenció de la Dra. Maria Mut Bosque (UIC), el Dr. Jofre Montoto Manent (expert en jihadisme), el Dr. José Mª Delgado Rodríguez (comissari principal honorari del CNP) i el Dr. Albert Llorca Arimany (IEMC). 

•  A les 11 hores, conferència: "Cultura de Seguretat i prevenció del radicalisme", amb la Sra. María José Izquierdo Alberca. Analista Principal del IEEE.

•  A les 12:30 hores, taula rodona: "La Cultura de la Seguretat com a factor clau de la seguretat integral". Amb moderació a càrrec del Dr. Josep Cañabate Pérez (UAB), i la intervenció de la Sra. Montserrat Campos Quesada (UAB), el Dr. Tomás Gil Márquez (UAB) i la Dra. Montserrat Iglesias-Lucía, directora de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral.

•  A les 13:45 hores, conclusions de la jornada: a càrrec del Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, director de l'ICPS i posterior clausura del Dr. Joan Miquel Capell Manzanares (DIBA/UB).
 

La jornada és gratuïta i les places són limitades. La inscripció s'ha de fer prèviament enviant un correu a: joanlluis.perez.francesch@uab.cat. S'entregarà un certificat d'assistència als presents.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies