Forma’t i certifica el teu nivell d’anglès amb l’examen TOEIC

Imatge TOEIC 2017

Si necessites certificar el teu nivell d’anglès ara tens una nova oportunitat per fer-ho: l’examen multinivell TOEIC. La propera convocatòria és l’11 de juliol.

04/06/2018

El Servei de Llengües de la UAB es centre administrador de l’examen TOEIC, un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzat mundialment, tant en l'àmbit professional com educatiu. I a més, també et prepara perquè puguis superar amb èxit l’examen.
 
El TOEIC no el pots suspendre: es tracta d’un únic examen multinivell en què obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència (B1, B2 o C1).
 
Et pot anar bé si vols reconèixer crèdits al grau, participar en algun programa de mobilitat i accedir a un màster o postgrau. A més, una gran part d’empreses internacionals i de renom el demanen en els seus processos de selecció i promoció interna.
 
Tens tres modalitats d’exàmens, segons quina sigui la teva finalitat: TOEIC 4 SKILLS, TOEIC Listening & Reading, TOEIC Speaking & Writing.
 
Si ets part de la comunitat universitària tens un preu especial de 150 € per a l’examen complet (TOEIC 4 SKILLS). Consulta les condicions, segons la modalitat que t’interessi més. La inscripció és oberta fins al 22 de juny.
 
Per a preparar-te l’examen pots participar en un curs de formació que t’ajudarà a saber com és l’examen, on podràs fer tasques de pràctica i on et donaran estratègies i consells per enfrontar-se a l’examen amb tranquil·litat i seguretat. El curs tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. Més informació en aquest enllaç.
 
 
Convocatòria examen TOEIC de l’11 de juliol de 2018 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies