Exposició pública de l'autoinforme d'acreditació del Grau en Humanitats

Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

S’ha publicat al web del centre, a disposició de la comunitat universitària, l’autoinforme elaborat pel Comitè d’Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Filosofia i Lletres per a l’acreditació del Grau en Humanitats. El podeu consultar aquí.

18/09/2017

Les persones interessades en fer suggeriments i comentaris els poden adreçar per escrit al Deganat de la Facultat (dg.lletres@uab.cat), indicant a l’assumpte «Comentaris a l’autoinforme». Les propostes han d’anar identificades amb el nom i cognom i el col·lectiu a què pertany la persona que l’envia (estudiant, professorat, personal d’administració i servei, altres). El termini acaba a les 14h del dia 16 d’octubre. L’autoinforme es presentarà per a la seva aprovació, si escau, a la Junta Permanent de la Facultat en la sessió del dia 16 d’octubre.

 

Notícies relacionades

Imatge Expo Art Apart Presentació

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició “Art Apart”

La presentació de l'exposició Art Apart tindrà lloc el 19 de juny, a les 16 h, a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb motiu del 50è aniversari de la UAB. L'acte comptarà amb la particació de Jaume Vidal, professor d'Història de l'Art i comissariat de l'exposició i de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.
Llegir més

El professor Jordi Julià guanya el premi València 2018

El professor Jordi Julià guanya el Premi València 2018

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha concedit el Premi València a Jordi Julià, professor del Departament de Filologia Espanyola de la UAB per la seva obra Shakespeare i el desig, en la categoria de poesia en valencià. Llegir més

Totes les notícies