Exitosa segona edició del curs Film and Video in Language Teaching

Grup Film and Video

Els assistents al curs amb el professor, Kieran Donaghy

28/07/2017

La segona edició del curs de formació de professors Film and Video in Language Teaching, impartit a UAB Idiomes Barcelona pel professor i escriptor guardonat Kieran Donaghy, va tenir lloc del 17 al 21 de juliol. Al curs van assistir professionals de Veneçuela, Xile, Illa de la Reunió (França), Noruega, Bèlgica, Itàlia i Espanya. Les seves opinions sobre el curs han estat molt positius. Aquí en teniu algunes:

"El Kieran ha compartit amb entiasme la seva àmplia experiència a través de múltiples exemples i enllaços on poder trobar fonts d'informació y recursos. "

"El Kieran ha demostrat la necessitat de tenir coneixements sobre l'ús del vídeo, ha proporcionat una gran selecció de recursos, i creat un ambient molt productiu a classe."

"El Kieran ha preparat molt bé el curs, i els materials proporcionats han estat molt adequats per al propòsit d'aquest."

"El Kieran promou el repte d'ensenyar noves tecnologies aplicades a l'aula, i ens ha fet riure, demostrant així que el secret per fer bé les coses, es fer-les de manera amena i divertida."

"El Kieran fa les classes molt interessants, sap involucrar i fer participar als alumnes."

"Gràcies al curs he guanyat seguretat per desenvolupar recursos d'aprenentgatge, i diferents formes d'utilitzar vídeos."

"Després d'haver assistit al curs, puc confirmar que a partir d'ara utilitzaré més vídeos a classe, per ensenyar anglès i fomentar l'empatia. Dit d'una altra manera, les pel·lícules i els vídeos esdevindran una part central a les meves classes."

"Aquest curs em permetrà incorporar activitats a classe, i facilitarà que els meus alumnes treballin de forma autònoma en la producció de vídeos."

 La propera edició del curs Film and Video in Language Teaching tindrà lloc del 18 al 22 de setembre.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies