EUTDH Testimonial: Lorena Villar, responsable de màrqueting i relacions comercials de l’Oficina Espanyola de Turisme de Miami

Nova sessió EUTDH Testimonial amb Lorena Villar, responsable de màrqueting i relacions comercials de l’Oficina de Turisme. La trobada, que tindrà lloc dilluns 15 de gener, a l’aula 310, està especialment dirigida a alumnes de 3º i 4º curs.

11/01/2018

Lorena Villar, exestudiant de l’Escola i actual Marketing & Trade Relations Manager de l’Oficina Espanyola de Turisme de Miami farà una xerrada als estudiants sobre la seva trajectòria, amb més de 20 anys d’experiència.

La xerrada s’enfocarà també a aprendre quines estratègies de màrqueting de productes turístics i destinacions s’aplica per a la ‘Marca España’.

L’Oficina Espanyola de Turisme de Miami és una de les 4 entitats representats de l’Instituto de Turismo de España als Estats Units, des d’on es porten a terme tasques de planificació i promoció d’Espanya com a destinació als mercats internacionals.  

L’objectiu dels EUTDH testimonial és conèixer experiències personal d’altres alumni de l’Escola perquè els estudiants puguin resoldre dubtes en relació amb l’àmbit i començar a fer xarxa de contactes.

 

Notícies relacionades

Visita d'estudis de Direcció Hotelera a l'Alàbriga Hotel & Home Suites

Estudiants de Direcció Hotelera visiten l'Alàbriga Hotel & Home Suites

En el marc de l'assignatura "Temes de Direcció Hotelera" els estudiants de 4rt curs del Grau van visitar les instal·lacions de l'Alàbriga Hotel & Home Suites, on van conèixer les particularitats i gestió d'aquest establiment de luxe de la Costa Brava, de la mà del seu  Buttler & House Manager, i Graduat de l'Escola, Sergio Gómez. Llegir més

Nova Guia de l'Estudiant de Grau

L’Escola posa a disposició la Guia de l’Estudiant, una eina pràctica i multiplataforma per a l’alumnat de Grau on poder accedir a informació bàsica i d’utilitat, d’una manera més fàcil i còmode. Podreu trobar-hi informació com els horaris, calendaris d’exàmens, beques, serveis de la universitat o pràctiques. Llegir més

Totes les notícies