Estudiants de Direcció Hotelera visiten l'Alàbriga Hotel & Home Suites

Visita d'estudis de Direcció Hotelera a l'Alàbriga Hotel & Home Suites

En el marc de l'assignatura "Temes de Direcció Hotelera" els estudiants de 4rt curs del Grau van visitar les instal·lacions de l'Alàbriga Hotel & Home Suites, on van conèixer les particularitats i gestió d'aquest establiment de luxe de la Costa Brava, de la mà del seu  Buttler & House Manager, i Graduat de l'Escola, Sergio Gómez.

24/04/2018

Els estudiants de 4rt curs del Grau en Direcció Hotelera de l'Escola van realitzar una visita d'estudis en el marc de l'assignatura "Temes de Direcció Hotelera", impartida per la professora Beatriz Santolalla, a l'Alàbriga Hotel & Home Suites 5* GL, establiment hoteler de luxe de recent creació, emplaçat a la costa de Sant Feliu de Guíxols (Girona).

La visita guiada es va realitzar de la mà de l'exalumne i Graduat de l'Escola, Sergio Gómez, actual Buttler & House Manager de l'hotel, que va acompanyar als estudiants durant el tour per tots els seus departaments, per conèixer la gestió i funcionament de cada un d'ells, i les interrelacions amb la resta, a través de les explicacions dels responsables de cada àrea.

En aquest sentit, els estudiants van poder intercanviar impressions amb el següent personal de l'establiment: Margarita Alijeva (General Manager), Yan Garayalde (F&B Manager), Ismael Puchol (Assitent de F&B Director), Maria Jesús (Human Resources Director), Maxim Senkevich (Experience Manager), Hugo Rey (Front Desk Manager) i Ignacio Aranoa (Welbeing Manager).

L'alumnat va poder conèixer el nou concepte de "home suite" que s'impulsa des d'aquest hotel de luxe: fer sentir-se com a casa als clients, però oferint serveis personalitzats, d'alt standing, i experiències úniques i exclusives. En aquest sentit, els turistes d'alt poder adquisitiu que s'hi allotgen, molts d'ells de procedència russa, poden experimentar vivències sorprenents que el personal de l'establiment organitza (com p.ex: la celebració d'un concert privat, etc).

Hi treballen 100 empleats, però en temporada alta, s'incrementa a 130, per oferir serveis de luxe i cobrir les necessitats dels clients de les 28 habitacions que acull l'establiment hoteler. Aquest proper estiu, quatre estudiants de l'Escola realitzaran les seves pràctiques curriculars, en diversos dels seus departaments.

L'hotel compta amb la col·laboració d'un dels cuiners de renom de Catalunya, Paco Pérez, amb 5 estrelles Michelin, que dirigeix el restaurant "Terra", i on els estudiants van poder degustar un dels seus menús de cuina mediterrània, al final de la seva visita.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies