Estudiants de Direcció Hotelera colaboraran al Dinar Solidari de Sant Jordi

Dinar Solidari
El Dinar Solidari organitzat per la FAS i l’Oficina de Medi Ambient, juntament amb la participació d’estudiants de Direcció Hotelera, se celebra avui, dilluns 23 d’abril, de les 13 a les 15 hores, a la Plaça Cívica. El dia també comptarà amb activitats culturals, com l’exposició del Programa de Salut, que es podrà visitar durant tot el dia.

19/04/2018

En el marc de la Setmana Solidària de la UAB, s’ha organitzat un dinar solidari contra el malbaratament alimentari, per avui, dilluns 23 d'abril, Diada de Sant Jordi.

El dinar pretén conscienciar sobre un fenomen que es defineix com tots aquells aliments segurs i nutritius, com poden ser els aliments preparats o cuinats, que encara podríen ser aprofitables i són rebutjats pel consum humà. Un fet que, anualment, ocasiona una pèrdua de milers de tones d’aliments.

Els estudiants del 2º curs del Grau en Direcció Hotelera, que estàn realitzant les pràctiques residents a l'Hotel Campus, seran els encarregats de l'elaboració del menjar a les cuines de l'Escola, per distribuir-la de 13 a 15 hores, als comensals de la Plaça Cívica.

Els estudiants de l'Assemblea Ecologista i de l'Hortet de l'Autònoma, oferiran les postres cedides per part dels paradistes de fruites i verdures de Mercavallès, ja que els aliments que no estan en condicions òptimes no poden ser comercialitzats però que, no obstant, són plenament comestibles i aprofitables.

L’àpat es distribuirà sota aportació voluntària d’un quilo de menjar sec (preferiblement llenties, oli, conserves o llet). Aquests aliments es repartiran a través de la campanya “La fam no fa vacances”, del Banc dels Aliments, a altres entitats socials que donen suport a famílies amb pocs recursos al voltant de la universitat. Es convida, a ser possible, a portar una carmanyola buida.