Estrena de nous cursos per millorar el servei turístic

L'Escola estrena quatre cursos amb la finalitat de capacitar als professionals perquè puguin oferir un millor servei als clients des d'empreses del sector turístic.

14/02/2017

L'Escola obre quatre nous cursos que pretenen millorar les competències dels professionals i, d'aquesta manera, oferir un servei més complet al client des de l'empresa turística.

Els cursos són variats, tenen una curta durada i comencen entre març i abril. Són els següents:

  • Curs de Community Manager: Ofereix les eines necessàries per realitzar de forma efectiva qualsevol tasca relacionada amb l'atenció al client mitjançant l'ús de les xarxes socials i la gestió de comptes d'empreses del sector turístic. Comença el proper 5 de maig. Les inscripcions ja estan obertes!
  • Curs de Customer Experience en el Sector Turístic: Es plantegen cinc webinars (seminaris virtuals) i diverses classes presencials amb continguts pràctiics de casos d'èxit i hipotètiques situacions, entre altres, amb la finalitat de capacitar als responsables de la gestió de sistemes de qualitat i d'experiència del client per analitzar i crear els serveis adequats i la satisfacció generada en treballadors i clients. Engega el 6 de març. Inscripcions obertes!
  • Curs d'Introducció al Protocol en el sector del Turisme i la Restauració: El curs té l'objectiu de capacitar els estudiants per afrontar els usos i normes protocol·làries en el sector turístic, identificar estratègies per una millora de qualitat i oferir eines i normes de protocol de la indústria hostalera per saber gestionar les diferents situacions en les quals el professional es pot trobar.  Comença el 3 de març. Ja et pots inscriure!
  • Curs d'Atenció al Turista Xinès: Cultura, Comunicació i Hàbits de Consum: Curs d'especialització amb el qual els professionals podran adquirir coneixements sobre la cultura xinesa i la comunicació mitjançant una metodologia expositiva i des del punt de vista d'un exponent nadiu. Comença el 20 de març. Inscriu-te!
I encara estas a temps d'inscriure't al Curs de Revenue Management Nivell Bàsic. Comença el 10 de març!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies