Espanya i Xina 1937-2017. 80 aniversari de l'internacionalisme antifeixista

Cartell seminari

Amb aquest seminari, que tindrà lloc el proper 7 de juliol, es preté posar de manifest la interconnexió sino-espanyola en la causa antifeixista del període 1937-1939, desconeguda per molta gent.

22/06/2017

La Fundació Institut Confuci organitza el seminari anomenat "Espanya i Xina 1937-2017. 80 aniversari de l'internacionalisme antifeixista", que tindrà lloc el 7 de juliol, a les 10 h, a la sala polivalent de l'Institut.
El seminari vol presentar, des d’una perspectiva pluridisciplinària, alguns dels matisos -històrics, literaris, filosòfics, polítics- que puguin ajudar a dibuixar el mosaic de la causa antifeixista que es vivia, a l’est asiàtic i a Europa, així com també mostrar l’acció ineludible per la més genuïna defensa de la pau al món, la cultura i la llibertat.

Hi Participaran Andrés Herrera, doctor a la Universidad Pública de Navarra; Chiao In Chen i Jesús Sayols, professors del Departament de Traducció i Interpretació d'Estudis d'Àsia Oriental de la UAB; Montserrat Crespín, membre del Departament de Filosofia Teorètica i Pràctica de la UB; i Carles Brasó, historiador i professor consultor a la UOC. L'acte estarà moderat per Manel Ollé, membre del Departament d'Humanitats de la UPF i per Jaume Claret, professor dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC.

 

Notícies relacionades

Estació UAB FGC

Afectacions al servei de FGC fins al mes de setembre

Fins al mes de setembre, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès amb motiu de les obres que s'estan realitzant als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu que permetrà arribar al campus de la UAB. Llegir més

Totes les notícies