Espanya i Xina 1937-2017. 80 aniversari de l'internacionalisme antifeixista

Amb aquest seminari, que tindrà lloc el proper 7 de juliol, es preté posar de manifest la interconnexió sino-espanyola en la causa antifeixista del període 1937-1939, desconeguda per molta gent.

22/06/2017

La Fundació Institut Confuci organitza el seminari anomenat "Espanya i Xina 1937-2017. 80 aniversari de l'internacionalisme antifeixista", que tindrà lloc el 7 de juliol, a les 10 h, a la sala polivalent de l'Institut.
El seminari vol presentar, des d’una perspectiva pluridisciplinària, alguns dels matisos -històrics, literaris, filosòfics, polítics- que puguin ajudar a dibuixar el mosaic de la causa antifeixista que es vivia, a l’est asiàtic i a Europa, així com també mostrar l’acció ineludible per la més genuïna defensa de la pau al món, la cultura i la llibertat.

Hi Participaran Andrés Herrera, doctor a la Universidad Pública de Navarra; Chiao In Chen i Jesús Sayols, professors del Departament de Traducció i Interpretació d'Estudis d'Àsia Oriental de la UAB; Montserrat Crespín, membre del Departament de Filosofia Teorètica i Pràctica de la UB; i Carles Brasó, historiador i professor consultor a la UOC. L'acte estarà moderat per Manel Ollé, membre del Departament d'Humanitats de la UPF i per Jaume Claret, professor dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC.

 

Notícies relacionades

El Servei de Biblioteques estrena web

Coincidint amb l'inici de curs, s'ha renovat una de les pàgines web més visitades del portal de la UAB, la del Servei de Biblioteques: www.uab.cat/biblioteques. S'ha canviat el disseny, s'ha adaptat als dispositius mòbils i s'ha transformat la manera com es presenten els recursos, per tal de facilitar la cerca d'informació als usuaris. Llegir més

Totes les notícies