Elvira Carles explica els resultats de la cimera climàtica de Bonn

Facultat d'Economia i Empresa

Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima i professional amb una experiència destacada en el camp mediambiental, oferirà una xerrada sobre els resultats de la cimera climàtica de Bonn el 15 de desembre, dins de les activitats del Protrama Universitat Empresa.

14/12/2017

El 15 de desembre, la sala de graus de la Facultat d'Economia i Empresa acollirà la conferència "Los resultados de la cumbre climática de la COP23 en Bonn", que pronunciarà Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima. L'acte, que tindrà lloc a les 12,30 h, està organitzat pel Programa Universitat Empresa.

La cimera de Bonn, que va tenir lloc el mes de novembre passat, va concloure amb un acord per endegar el "Diàleg de Talanoa", que posarà les bases per revisar els plans nacionals d'acció climàtica a la conferència que tindrà lloc el 2018 a Polònia. L'objectiu és assolir els objectius marcats per al 2020 i, a llarg termini, l'acompliment de l'acord de París per limitar l'augment de la temperatura mitja mundial per sota dels dos graus centígrads i el més a prop dels 1,5 graus que sigui possible.

Elvira Carles va titular-se en estudis de farmàcia, enginyeria de l'aigua i prevenció de riscos laborals. Imparteix classes en titulacions de farmàcia, biologia i química de la UB, entre d'altres activitats acadèmiques. En el terreny professional, va ser responsable de l'àrea de medi ambient i sostenibilitat de la Cambra de Comerç i Navegació d Barcelona, va posar en marxa plantes de tractament d'aigües per a la Societat General d'Aigües de Barcelona i ha dirigit departaments de gestió i tractament de residus industrials i urbans a diverses empreses. És, a més, membre assessor de la comissió de medi ambient i energia de la International Chamber of Commerce, entre altres responsabilitats.

 

Notícies relacionades

Enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB

El projecte Living Lab en Salut Mental posa a l'abast de la comunitat universitària una enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB, que permetrà definir quins són els temes prioritaris i quina seria la millor forma d'abordar-los. El termini per enviar les respostes finalitza el dia 30 d'abril. Llegir més

Totes les notícies