Elvira Carles explica els resultats de la cimera climàtica de Bonn

Facultat d'Economia i Empresa

Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima i professional amb una experiència destacada en el camp mediambiental, oferirà una xerrada sobre els resultats de la cimera climàtica de Bonn el 15 de desembre, dins de les activitats del Protrama Universitat Empresa.

14/12/2017

El 15 de desembre, la sala de graus de la Facultat d'Economia i Empresa acollirà la conferència "Los resultados de la cumbre climática de la COP23 en Bonn", que pronunciarà Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima. L'acte, que tindrà lloc a les 12,30 h, està organitzat pel Programa Universitat Empresa.

La cimera de Bonn, que va tenir lloc el mes de novembre passat, va concloure amb un acord per endegar el "Diàleg de Talanoa", que posarà les bases per revisar els plans nacionals d'acció climàtica a la conferència que tindrà lloc el 2018 a Polònia. L'objectiu és assolir els objectius marcats per al 2020 i, a llarg termini, l'acompliment de l'acord de París per limitar l'augment de la temperatura mitja mundial per sota dels dos graus centígrads i el més a prop dels 1,5 graus que sigui possible.

Elvira Carles va titular-se en estudis de farmàcia, enginyeria de l'aigua i prevenció de riscos laborals. Imparteix classes en titulacions de farmàcia, biologia i química de la UB, entre d'altres activitats acadèmiques. En el terreny professional, va ser responsable de l'àrea de medi ambient i sostenibilitat de la Cambra de Comerç i Navegació d Barcelona, va posar en marxa plantes de tractament d'aigües per a la Societat General d'Aigües de Barcelona i ha dirigit departaments de gestió i tractament de residus industrials i urbans a diverses empreses. És, a més, membre assessor de la comissió de medi ambient i energia de la International Chamber of Commerce, entre altres responsabilitats.

 

Notícies relacionades

Estació UAB FGC

Afectacions al servei de FGC fins al mes de setembre

Fins al mes de setembre, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès amb motiu de les obres que s'estan realitzant als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu que permetrà arribar al campus de la UAB. Llegir més

Totes les notícies