Els graus de la UAB tornen a millorar posicions al rànquing del diari 'El Mundo'

Estudiants

La UAB ha situat més graus en les primeres posicions al rànquing sobre els graus més demandats que realitza any rere any el diari El Mundo. Com a universitat, només és superada per la Complutense de Madrid; i, pel que fa a les carreres, 23 graus de la UAB -tres més que l'any passat- es situen en els cinc primers llocs d'Espanya (sis d'ells, en primera posició).

12/05/2017

La UAB destaca un any més al rànquing sobre els 50 graus més demandats d'Espanya que elabora El Mundo: ha millorat els resultats del 2017 i ha assolit la segona millor puntuació, només suparada per la Universidad Complutense de Madrid.

Concretament, 23 graus de la UAB (tres més que l'any passat) figuren en els cinc primers llocs de la classificació a les seves respectives categories. Sis graus a la primera posició, cinc a la segona, quatre a la tercera, sis a la quarta i dos en cinquè lloc.

Així, sis estudis de la UAB han assolit la primera posició del rànking: Ciències Ambientals, Ciència Política i Gestió Pública, Comunicació Audiovisual, Educació Infantil, Publicitat i Relacions Públiques i Veterinària.

A més, s'han classificat en segon lloc cinc graus de la UAB: Biologia, Educació Social, Educació Primària, Física i Matemàtiques.

La tercera posició ha estat assolida per 4 graus: Biotecnologia, Estudis Anglesos, Comptabilitat i Finances i Traducció i Interpretació.

Els graus d'Economia, Llengua i Literatura Espanyoles, Periodisme, Química, Relacions Laborals i Teràpia Ocupacional s'han situat en quarta posició.

I els graus de Medicina i Psicologia apareixen en el cinquè lloc de la seva categoria.

El Mundo analitza cinquanta graus impartits a universitats d'arreu de l'Estat (d'aquests cinquanta, la UAB n'imparteix trenta-cinc). Aquest és la 18ena edició d'aquest rànking dels graus més sol.licitats pels alumnes i les cinc millors  universitats per cursar-los.

La classificació és fruit de 25 criteris de selecció (dades obtingudes a través de les pròpies universitats sobre la demanda, els recursos disponibles, els plans d'estudis i els resultats assolits, a més d'altres dades de context), l'opinió de 2.000 professors i d'altres indicadors objectius com ara els rànquings internacionals o els informes de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Cadascun d'aquests aspectes pesa, respectivament, un 50%, un 40% i un 10% al resultat final de cada grau.


Més informació: Ranking de Universidades Españolas (El Mundo)

 

Notícies relacionades

Setmana de la Ciencia 2018

Setmana de la Ciència 2018

Des de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, us comuniquem que la UAB participarà a la Setmana de la Ciència 2018.
Llegir més

European Researchers' Night

European Researchers’ Night 2018

Des de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, us comuniquem que la UAB participarà a la European Researchers’ Night 2018.
Es tracta d'un esdeveniment públic a escala Europea dedicat a la ciència popular i l'aprenentatge divertit. Llegir més

Totes les notícies