Els exalumnes de Comunicació Audiovisual, Joan Paüls i J. A. Moreno, presents a les Jornades de Portes Obertes

JPOMoreno

Moreno i Paüls van fer les xerrades a les Jornades de Portes Obertes de la Facultat de Ciències de la Comunicació el passat dijous 8 de febrer, on milers d’alumnes es reuneixen per decidir el seu futur.

12/02/2018

Els joves cineastes, de 24 i 27 anys, no han perdut el temps. La seva creixent carrera cinematogràfica des que van acabar els estudis de Comunicació Audiovisual a la UAB el 2015 ha cridat l’atenció al professorat universitari, que els ha convidat a venir per parlar de la seva productora, la seva experiència cinematogràfica i el valor dels estudis.

 
En tres sessions diferenciades i més de 300 alumnes els alumni van parlar dels seus projectes, de cinema, de llenguatge audiovisual i de les múltiples accions i opcions que aquest sector ofereix pels qui s’hi volen iniciar.
 
També van projectar algunes mostres dels seus treballs més importants en forma de curtmetratges i videoclips, per encoratjar els joves a seguir els seus passos i a llançar-se a rodar projectes des de bon començament en un món sense receptes, sense pautes i sense fórmules d’èxit.

 

Notícies relacionades

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Totes les notícies