Els Alumni Premium UAB tenen un 10% de descompte al Màster Oficial d'Arxivística i Gestió de Documents

Alumni ESAGED

El descompte va orientat a ampliar el desenvolupament professional dels membres de la comunitat universitària que s'han registrat com a Alumni Premium UAB en diversos àmbits, com ara l'arxivística i gestió de documents. Si encara no ets membre Alumni Premium, descobreix com fer-ho aquí.

20/07/2018

Amb l’objectiu de fomentar la formació continuada al llarg de la vida de la xarxa de titulats de la universitat, a partir del curs 2018-2019, els Alumni Premium ja es poden beneficiar d’un 10% de descompte en diferents màsters oficials i propis, i en alguns postgraus propis de la UAB.

En el cas dels alumni UAB, registrats com a membres Alumni Premium, i interessats en l'àmbit de l'arxivística i gestió de documents, aquests gaudiran d'un 10% de descompte al Màster Oficial d'Arxivística i Gestió de Documents, que començarà una nova edició al setembre del 2018.

El Màster en Arxivística i Gestió de Documents proporciona una formació integrada en el camp de l'arxivística i la gestió de documents que capacita els estudiants per al desenvolupament del seu treball en organitzacions públiques i privades, tant amb documents de caràcter històric com administratius i en qualsevol tipus de suport.

L’Escola té convenis de col·laboració amb més de 50 institucions i empreses, possibilitant així la realització de pràctiques remunerades des del primer curs. Un programa formatiu que ofereix un percentatge d'inserció professional dels graduats que supera el 95%.

Consulta les condicions per registrarse com a Alumni Premium, i gaudir d'aquests descomptes i altres serveis.

Més informació sobre els descomptes en postgraus i màsters de la UAB pels Alumni Premium.

 

Notícies relacionades

FGC afectacions fins al setembre

Serveis mínims de transport, a l’agost 2018

Consulta els serveis mínims del transport per accedir al Campus de la UAB, des del sistema de bus intern de la UAB, fins a les línies de Rodalies-Renfe i FGC, o el servei de bus interurbà. A més, hi haurà afectacions en la línia de FGC de Barcelona-Vallès fins al mes de setembre. Llegir més

Totes les notícies