El Servei d’Ocupabilitat de la UAB ofereix 4 tallers d’orientació professional

Jornades d'ocupabilitat a l'Escola març 18

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB organitza les jornades per a l’ocupació a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral, on els alumnes podran acudir a les xerrades per a tal de ser millor orientats de cara a la seva vida laboral.

01/03/2018

A partir del 16 de març de 2018 el Servei d’Ocupabilitat de la UAB organitza les jornades per a l’ocupació a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral, on els alumnes de la universitat podran acudir a les xerrades per a tal de ser orientats de cara a la seva vida laboral. Les jornades constaran de varies xerrades que tindran lloc en les següents dates:

  1. EL QUÈ del CV: Claus per aconseguir un CV eficient. Serà la primera xerrada de les jornades que tindrà lloc el divendres 16 de març, de 15 a 17 hores, a l’aula 134. Es recomana a tots els alumnes interessats en aquesta xerrada que portin el seu propi CV per a traure el màxim de profit de l’activitat.
  2. Entrevista de treball: Ja poden preguntar. Ho tens clar, oi? La xerrada es farà el divendres 6 d’abril, de les 15 a les 17 hores, a l’aula 134.
  3. Quina és la teva millor VERSIÓ? Defineix la teva marca personal. A càrrec d’Enffoque, empresa dedicada al coaching, la formació i la consultoria a nivell empresarial i individual. Serà el proper divendres 20 d’abril, de les 15 a les 17 hores, a l’aula 134.
  4. Xarxes socials i networking. Divendres 4 de maig, de les 15 a les 17 hores, a l’aula 134. Amb aquesta última xerrada finalitzen les jornades d’orientació.

Tots els alumnes de l’Escola interessats en inscriure’s a les jornades podran fer-ho a través de NEXUS (https://nexus.uab.es/UAB/logon.do), on apareixeran les activitats amb els noms:
  • EPSI- El QUÈ del CV. Claus per aconseguir un CV eficient
  • EPSI- Entrevista de treball. Ja poden preguntar. Ho tens clar, oi?
  • EPSI- Quina és la teva millor VERSIÓ? Defineix la teva MARCA PERSONAL.
  • EPSI- Xarxes socials i Networking

Activitat d'Orientació Professional organitzada pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de l'alumnat i les persones titulades de la Universitat.
Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb fons provinents del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).


 

Notícies relacionades

Totes les notícies