El professorat debat nous mètodes de docència en la Jornada d'Innovació Docent

Facultat de Dret

La Jornada d'Innovació Docent de la Unitat de Formació i Innovació Docent de la UAB (ICE-OQD) tindrà lloc el dia 16 de maig, a l'Aula Magna de la Facultat de Dret, i se centrarà a exposar les experiències docents exitoses fomentades en la innovació.

15/05/2018

La Unitat de Formació i Innovació Docent de la UAB (ICE-OQD) organitza la Jornada d'Innovació Docent amb l'objectiu de generar un espai de reflexió i de debat al voltant de l'intercanvi d'experiències docents exitoses desenvolupades pel professorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. La jornada tindrà lloc el 16 de maig a l'Aula Magna de la Facultat de Dret.

La Jornada s'iniciarà amb la Conferència "La construcció d'una identitat docent a la Universitat. Competències i formació" a càrrec del Dr. Carles Monereo, que tindrà lloc a les 9 h. La conferència anirà seguida de dos espais de comunicacions a les 11 h i a les 12,30 h on s'exposaran diferents experiències desenvolupades en el marc dels Projectes d'Innovació Docent de la UAB concedits els dos darrers anys.

Els tallers que s'impartiran giraran al voltant de tres àmbits generals: la tecnologia, la ciència, l'economia, tots ells amb un denominador comú: la seva relació amb les noves formes de docència.

La jornada que comptarà amb la participació de docents de diverses disciplines apropara tallers com "La simulació, una eina formativa interdisciplinària en el Grau de Medicina", a càrrec d'Esther Udina, "Viu l'economia en primera persona" en mans de Judith Panades, o "Semillero de científicos sociales IV", a càrrec de Martínez-Fernández, J. Reinaldo.

Les persones interessades a participar en aquesta jornada s'han d'inscriure en aquest enllaç.


 

Notícies relacionades

Totes les notícies