El Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius es tornarà a impartir a principis del curs que ve

Curs propedèutic

El curs va dirigit als alumnes que ara acaben primer curs. Pretén que puguin començar les assignatures amb contingut estadístic de segon amb tota la formació requerida. És especialment recomanable als estudiants que no han cursat el batxillerat de ciències socials i que tenen mancances en estadística i en els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials.

11/05/2018

Gestió Acadèmica demana que empleneu aquest formulari per poder ajustar l’oferta de places del curs.

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia impulsa un curs propedèutic sobre mètodes quantitatius que s’impartirà entre els dies 3 i 7 de setembre 2018, de 10:00h a 13:00h.

El curs està destinat a estudiants dels graus de Ciència Política i Gestió Pública, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Criminologia i Sociologia, especialment aquells que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs.

En el curs es duran a terme classes teòriques i classes pràctiques de resolució de problemes. Els fonaments matemàtics (funcions lineals, quadràtiques i estudi general de funcions i representacions gràfiques) no es veuran com un tema apart, sinó que es tractaran combinats amb l’estudi de les tècniques estadístiques. Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.
 
Per tal de copsar l’interès de l’alumnat en aquesta formació us agrairem que empleneu el següent formulari fins el dia 27 de maig. Amb la informació obtinguda mitjançant el formulari es pretén ajustar l'oferta de places. Contestar-lo no compromet a una matrícula posterior, ni a realitzar cap pagament. Durant el mes de juny des de Gestió Acadèmica es contactarà amb les persones “a priori” interessades en la formació per donar les instruccions sobre com realitzar la matrícula definitiva, i es facilitarà un termini suficient per formalitzar-la.

 

Notícies relacionades

Enquestes d'avaluació docent

Enquestes d'avaluació del segon semestre

Ja estan en marxa les enquestes d'avaluació del segon semestre del curs 2017-2018 corresponents a l’actuació docent del professorat i a les assignatures / mòduls. Ambdues es poden respondre del 7 de maig fins al 8 de juny de 2018. Llegir més

Totes les notícies