El Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius es tornarà a impartir a principis del curs que ve

Curs propedèutic

El curs va dirigit als alumnes que ara acaben primer curs. Pretén que puguin començar les assignatures amb contingut estadístic de segon amb tota la formació requerida. És especialment recomanable als estudiants que no han cursat el batxillerat de ciències socials i que tenen mancances en estadística i en els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials.

11/05/2018

Gestió Acadèmica demana que empleneu aquest formulari per poder ajustar l’oferta de places del curs.

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia impulsa un curs propedèutic sobre mètodes quantitatius que s’impartirà entre els dies 3 i 7 de setembre 2018, de 10:00h a 13:00h.

El curs està destinat a estudiants dels graus de Ciència Política i Gestió Pública, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Criminologia i Sociologia, especialment aquells que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs. Pretén que puguin començar les assignatures amb contingut estadístic de segon amb tota la formació requerida. És especialment adequat per als estudiants que tenen mancances en estadística i en conceptes elementals de matemàtiques, ja sigui perquè han cursat el batxillerat humanístic o artístic, o per qualsevol altra raó. La intenció és, doncs, anivellar aquests coneixements abans de començar el curs. Adjunt trobareu el document amb la programació del curs.

En el curs es duran a terme classes teòriques i classes pràctiques de resolució de problemes. Els fonaments matemàtics (funcions lineals, quadràtiques i estudi general de funcions i representacions gràfiques) no es veuran com un tema apart, sinó que es tractaran combinats amb l’estudi de les tècniques estadístiques. Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.

Per tal de copsar l’interès de l’alumnat en aquesta formació us agrairem que empleneu el següent formulari fins com a màxim el dia 30 de juny. Amb la informació obtinguda mitjançant el formulari es pretén ajustar l'oferta de places. Contestar-lo no compromet a una matrícula posterior, ni a realitzar cap pagament. Durant el mes de juliol des de Gestió Acadèmica es contactarà amb les persones “a priori” interessades en la formació per donar les instruccions sobre com realitzar la matrícula definitiva, i es facilitarà un termini suficient per formalitzar-la.

Més informació: Curs propedèutic setembre 2018

 

Notícies relacionades

reunió de planificació estratègica Deganat

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica a la Torre Vila Puig de la UAB. A la trobada es van revisar alguns dels principals compromisos del programa presentat per l’equip a la Junta de Facultat el febrer d’aquest any. Per a l’impuls i seguiment de les iniciatives principals que s’haurien de dur a terme durant el curs 2018-2019 es va decidir crear dues comissions: de qualitat, i de sinèrgies.
 
Llegir més

projectes de la Facultat seleccionats Convocatòria d’ajuts ID 2018

Tres projectes de la Facultat han estat seleccionats a la Convocatòria d’ajuts per a projectes d’innovació i de millora de la qualitat docent 2018 de la UAB

Els projectes són, en la modalitat A (projectes d’innovació docent), el projecte coordinat per la professora Maria Esther Fernández Mostaza “De l'ensenyament a l'aprenentatge i viceversa” (500 €); i “Radiopolis. Innovació docent en l’anàlisi de Ciències Polítiques”, coordinat pel professor Nicolás Barbieri (250€), i en la modalitat B (projectes de millora de la qualificació docent), la proposta “Recursos docents per a l'abordatge del gènere”, presentat per la professora de Sociologia Sònia Parella Rubio, i amb un finançament de 2.500 €.  

Llegir més

Totes les notícies