El CIEU convoca el VIIIè premi a la idea més emprenedora

Convocatòria premi CIEU 2017

Nova convocatòria del VIII Premi CIEU-FUABformació 2017 a la idea més emprenedora, una proposta del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) per tal de fomentar l'esperit dinàmic i innovador dels estudiants de l'Escola i de la UAB.

29/09/2017

El CIEU ha convocat aquesta setmana el VIII Premi a la idea més emprenedora, dirigit principalment als estudiants de tots els cursos o titulacions de la FUABformació. així com la resta d'estudiants de la UAB.

L'objectiu principal del premi és fomentar l'esperit emprenedor i innovador dins l'àmbit universitari. Els participants, que poden presentar-se en grup o individualment, han d'enviar les seves propostes a través d'aquest formulari de registre i fitxa de participació, abans del 5 de desembre de 2017.

El jurat estarà format per diferentes experts i professionals dins el món universitari i empresarial. Les idees es valoraran en funció dels següents criteris:

•  Originalitat i grau d'innovació de la idea
•  Adequació del perfil del emprenedor o complimentarietat de l'equip
•  Coneixement del producte o servei
•  Coneixement dels clients potencials i de la competència
•  Implementació de la idea
•  Viabilitat tècnica i econòmica del projecte

Entrega del premi

El grup, guanyador o guanyadora rebrà el premi en un acte de celebració, que tindrà lloc el dijous 14 de desembre 2017, a la Sala Lluís Vives I de l'Hotel Campus UAB.

El premi constarà d'un certificat d'acreditació i una dotació econòmica de 1.500 euros, repartida entre les dues categories que opten al premi: la categoria FUABformació (EUTDH, EPSI i ESAGED), i la categoria Resta de la UAB. De cada categoria s'escollirà una primera (350€), segona (250€) i tercera (150€) posició.

Per a més informació, consulta més sobre el CIEU, consulta les bases o posa't en contacte amb la organització, a través del correu cieu.fuab@uab.cat, o trucant el 663 090 323.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies