Docència del Curs en Detecció de Substàncies Psicotròpiques a la IPA Catalunya

Curs de Detecció de Substàncies Psicotròpriques a l'IPA Catalunya

L'Escola ha iniciat la formació in company del Curs d'especialització en Detecció de Substàncies Psicotròpiques, a la seu la International Police Association de Catalunya (IPA), a Barcelona, pels membres d'aquest col·lectiu que reuneix a professionals de diferents cossos de policia.

08/06/2018

L'Escola està impartint el Curs d'especialització en Detecció de Substàncies Psicotròpiques als membres de la International Police Association de Catalunya (IPA), el col·lectiu que aglutina a professionals, en actiu i retirats, de diversos cossos policials.

Aquesta associació està present a 61 països i té més de 400.000 socis arreu del món, esdevenint una de les comunitats de professionals de la seguretat més nombrosa del món.

La docència d'aquesta especialització s'ha realitzat a petició d'aquesta entitat, que organitza diverses activitats formatives per als sesus associats, per adquirir nous coneixements i posar-se al dia de les matèries més innovadores que afecten a aquest tipus de professionals en el seu àmbit laboral.

Els docents de l'Escola estan impartint coneixements sobre els elements que s'utilitzen en la detecció de les substàncies psicotròpiques i com introduir les noves tecnologies per aconseguir detectar-les, a part d'ensenyar també, aspectes legals i procedimentals referents a aquesta matèria, i com crear un dispositiu de control d'alcohol i drogues.

Al finalitzar la formació, a mitjan de juny, els membres de l'IPA Catalunya obtindran un certificat d'especialització, reconegut per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).


L'EPSI, oberta a la formació in company

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB (EPSI) està oberta a rebre sol·licituds per impartir la docència dels seus cursos d'especialització a col·lectius de professionals i institucions que hi estiguin interessats.

Per realitzar aquesta gestió, cal que us poseu en contacte amb el responsable de Formació Continuada del Centre, Josep Manel López, a través del seu correu electrònic josepmanel.lopez@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

Totes les notícies