Delegats/des: properes formacions del Fòrum pel curs 2017/2018

Formació del Fòrum de delegats del curs 2017/2018, febrer
Les primeres formacions del Fòrum de delegats i delegades de la UAB d’aquest any tindran lloc els dies 19 i 22 de febrer, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Les sessions requereixen inscripció prèvia a través de l’Aula Moodle de delegats/es.

10/01/2018

Tornen les sessions de formació per a delegats i delegades de la Universitat. La programació enceta l'any amb una sessió doble, els dies 19 i 22 de febrer, a les 15:30 i 13 hores, sobre el sistema de beques de les universitats catalanes (per a delegats per primer cop), i sobre qüestions de gènere a l’aula (per als qui ja han sigut delegats/es abans).

Les sessions, que podran ser al matí o a la tarda a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats, tindran una durada màxima de 90 minuts. Per a l’assistència, és necessària la inscripció prèvia a través de l’aula Moodle de delegats/es, i es realitzaran certificats d’assistència per a cadascuna de les sessions.

La programació del curs 2017/2018 també inclou properes sessions durant els mesos de març, abril i maig, on es tractaran qüestions com ara: les estructures de representació i participació dels centres, el teixit associatiu dins la comunitat universitària, els models de mobilitat acadèmica o com formar part de la xarxa Alumni UAB.

El Fòrum de delegats és un espai de formació, informació i debat adreçat a tots els delegats i delegades de la UAB, on des del 2015 s’ofereix un conjunt de càpsules formatives dedicades a temàtiques que poden ser d’interès per als estudiants que desenvolupen aquesta tasca.

Per a més informació, podeu consultar la programació en aquest enllaç o enviar un correu electrònic a l’adreça elcens.participacio@uab.cat