Cristina Narbona i Ramin Jahanbegloo parlen d'ecologia i Martin L. King

Cristina Nabona i Ramin Jahanbegloo
Ramin Jahanbegloo, intel·lectual i periodista iranià conegut per la seva posició a favor de la democràcia, la no-violència i l'obertura a occident del seu país, i Cristina Narbona, exministra de medi ambient, són els ponents de la clausura del Màster en Gestió Empresarial.

25/06/2018

El proper dia 2 de juliol, a les 17 h, a la sala de graus de l'Escola de Postgrau de la UAB, l'economista Cristina Narbona i el filòsof Ramin Jahanbegloo tancaran l'edició del curs 2017-2018 del Màster en Gestió Empresarial del Programa Institucional CITIUS. La ponència de Narbona es titularà "Economia i ecologia: la necessària convergència", i la de Jahanbegloo "Martin Luther King: Our Contemporary". María José Feijoó directora de l'Escola de Postgrau i de la Formació Contínua, presentarà l'acte i Margarita Arboix, rectora de la UAB, el clausurarà.

Cristina Narbona, presidenta del PSOE i membre de la Xarxa de Desenvolupament Sostenible, es va doctorar en economia per la Universitat de Roma i ha estat professora d'economia internacional a la Universitat de Sevilla. Ha estat membre del Global Sustainability Panel del secretari general de Nacions Unides, de la Xarxa Espanyola de Desenvolupament Sostenible i del col·lectiu "Economistas frente a la crisis". En el terreny institucional, ha estat ministra de medi ambient i ha ocupat altres responsabilidades a la Junta d'Andalusia i a diversos ministeris. Ha estat també  ambaixadora d'Espanya davant l'OCDE i ha estat diputada al Congrés, portaveu del PSOE a l'Ajuntament de Madrid, i membre del Consell de Seguretat Nuclear, entre d'altres.

 
Ramin Jahanbegloo és professor de ciència política a la Universitat de Toronto, graduat en història i ciència política i doctorat en filosofia a la Universitat de la Sorbonne. Ha estat investigador a l'Institut Francès per Estudis Iranians i cap del Departament d'Estudis Contemporanis del Centre de Recerca Cultural de Teheran. A l'abril de 2006 Jahanbegloo va ser arrestat i se'l va culpar de preparar la revolució del vellut, on va complir una condemna de quatre mesos en confinament solitari. Jahanbegloo, guanyador del Premi de la Pau de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya, és conegut per la seva posició a favor de la democràcia, la pau i l'obertura a occident al seu país.
 
El programa CITIUS ofereix la possibilitat als nous titulats, amb independència de la seva titulació i universitat d'origen, de conèixer el funcionament d'importants empreses, d'integrar-se i formar part del mercat laboral, ampliant la seva formació universitària. Els objectius d'aquest màster són dotar l'alumne de les eines que li permetin incorporar a l'empresa aquells coneixements que ja disposa, d'una manera beneficiosa per a ambdues parts.