Convocatòria de beques per a cursos intensius del Servei de Llengües de la UAB, estiu 2018

Convocatòria beques 2018

L’11 de maig s’obre la convocatòria de beques per a cursos intensius al Servei de Llengües de la UAB, durant el mes de juliol, per tal de facilitar la formació en llengües estrangeres dels estudiants. El Servei de Llengües brindarà un total de 40 beques que oferiran una reducció del 50% de l’import de la matrícula.

03/05/2018

El proper divendres 11 de maig comença l’inici de les sol·licituds de beques per als cursos intensius del Servei de Llengües durant el mes de juliol de 2018, el període de sol·licitud estarà obert fins el següent divendres 18 de maig.

Tots aquells alumnes que vulguin accedir a la beca hauran de recollir la sol·licitud a la secretaria del Servei de Llengües de la UAB, o bé editar-la a través de la web amb el següent enllaç  i presentar-la a Gestió Acadèmica o a l'Edifici del Rectorat.

Els requisits per a la presentació de la sol·licitud són haver estat matriculat/da en estudis oficials de qualsevol centre propi de la UAB durant el curs 2017-2018 d’un mínim de 30 crèdits, independentment de si s’està cursant un Grau o Màster, i caldrà assistir a un mínim de 75% d’hores del curs.

Per fer la sol·licitud, serà necessari adjuntar una fotocòpia de la pàgina del compte o de la llibreta on consti l'IBAN, l’entitat, l’oficina, el dígit de control i el número on la persona sol·licitant vol que se li ingressi l’import de la beca. Serà important també, que al número de compte adjuntat, hi figuri la persona sol·licitant com a titular o beneficiària.

La resolució de la convocatòria de les beques es farà pública el dia 19 de juny a través de la seva pàgina web, i les sol·licituds s’ordenaran per la nota mitjana de l’expedient acadèmic dels estudiants. Aquesta beca és incompatible amb qualsevol altra beca o ajut concedit per a la mateixa finalitat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies