Convocat el XVII Premi de Traducció Giovanni Pontiero

El XVII Premi Giovanni Pontiero otorga el guardó a qualsevol traducció al català publicada entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2016 d’una obra escrita originalment en portuguès. El termini per presentar les obres acaba el 18 de setembre.

23/06/2017

La Facultat de Traducció i d'Interpretació i el Centro de Língua Portuguesa / Camões, Instituto da Cooperaçao e da Língua em Barcelona convoquen el XVII premi de traducció Giovanni Pontiero. En la present edició podrà optar a aquest premi qualsevol traducció al català publicada entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2016 d’una obra escrita originalment en portuguès.El termini de presentació dels treballs acabarà el 18 de setembre de 2017.

El guardó és un reconeixement a les millors traduccions de llengua portuguesa que es realitzen en català i castellà, i es convoca  per tal de retre homenatge a la figura de l’il·lustre traductor Giovanni Pontiero (1932-1996), qui també va ser un important investigador en el camp dels estudis literaris portuguesos i brasilers.

La resolució del jurat es farà pública a la cerimònia de lliurament del premi, que es durà a terme el 26 d'octubre en un lloc pendent de confirmar. La dotació del premi és de 4000 euros per al traductor. Podeu consultar les bases completes (en portuguès i en català) a la pàgina del Centro de Língua Portuguesa / Camões, IP em Barcelona.

 

Notícies relacionades

El Servei de Biblioteques estrena web

Coincidint amb l'inici de curs, s'ha renovat una de les pàgines web més visitades del portal de la UAB, la del Servei de Biblioteques: www.uab.cat/biblioteques. S'ha canviat el disseny, s'ha adaptat als dispositius mòbils i s'ha transformat la manera com es presenten els recursos, per tal de facilitar la cerca d'informació als usuaris. Llegir més

Totes les notícies