Últim dia per sol·licitar les beques de suport de FUABformació 2017

Beques Promoció FUABformació EPSI

FUABformació llança 28 beques generals de suport a activitats promocionals per als seus estudiants. Enguany, s’atorgaran 2 beques d’atenció telefònica durant el mes de juliol per a estudiants de nou ingrés.

30/10/2017

Els estudiants de FUABformació ja poden presentar la seva candidatura a les diferents beques pel curs 2017-2018. El període per presentar-se a la convocatòria finalitza avui, 20 de novembre de 2017.

Les beques generals d’informació i de promoció són ajuts per als estudiants per donar suport a diferents activitats de FUABformació (com ara Jornada de Portes Obertes, el Saló de l’Ensenyament, el Dia de la Família, Workshops i altres esdeveniments), així com desenvolupar altres tasques de suport logístic o d’atenció al client.

La convocatòria està dirigida a tots els estudiants matriculats el curs 2017-2018 del Grau de Turisme, Grau de Turisme en Anglès, Grau de Prevenció i Seguretat Integral de segon, tercer o quart curs (amb un mínim de 60 crèdits superats), o bé del CFGS de Comerç Internacional.

En total es repartiran:

•  16 beques per a estudiants de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
•  6 beques per a estudiants de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral
•  6 beques per a estudiants d’UAB Formació Professional
•  2 beques d’atenció telefònica durant el mes de juliol per ajudar durant les comunicacions amb estudiants de nou ingrés. Aquesta beca es pot demanar juntament amb la beca general d’informació i promoció.


Una comissió dins l’entorn FUABformació serà l’encarregada de fer la selecció dels candidats i la resolució es farà pública el 12 de desembre de 2017.

El període de concessió de les beques generals serà del 30 de gener al 31 de juliol de 2018. Pel que fa a les 2 beques d’atenció telefònica, aquestes es realitzaran entre el 2 i el 31 de juliol de 2018.

Com es pot demanar la beca?

S’ha d’omplir la sol·licitud impresa, que també proporciona la Recepció/Secretaria del centre d’estudis. La mateixa Secretaria també inclourà el teu certificat d’estudis.

Per a més informació, consulta les bases.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

Totes les notícies