Continua el procés d’assignació de la convocatòria de juny 2018 d'accés a la universitat

Continua la convocatòria de juny 2018

Els futurs estudiants de 1º de Grau poden continuar amb el seu procés de reassignació de places fins el 31 d’agost. La publicació de la 1ª reassignació serà el 4 de setembre. La matriculació a l’Escola es farà presencialment el 6 i 7 de setembre al dia i hora indicat.

01/08/2018

La convocatòria de juny 2018 d’accés a la universitat continua el seu procés. Els estudiants interessats en continuar amb la seva reassignació de places ho poden fer a través del portal Accés Universitat, fins al 31 d’agost.

Els resultats de la primera reassignació d’aquesta convocatòria es faran públics el dimarts 4 de setembre. Aquelles persones acceptades al Grau en Prevenció i Seguretat Integral de l’Escola, hauran de seleccionar l’opció “Assignació definitiva” per poder venir a matricular-se.

La matriculació tindrà lloc a la Gestió Acadèmica de l’Escola, situada a la planta baixa de l’Edifici Blanc del Campus UAB. Els futurs estudiants hauran rebut prèviament un correu electrònic amb el dia i hora assignats per formalitzar la seva matrícula presencialment, entre els dies 6 i 7 de setembre.

Més informació sobre la matrícula

Convocatòria de setembre 2018

Els futurs estudiants que faran la selectivitat entre els dies 4, 5 i 6 de setembre, podran apuntar-se a la convocatòria d’accés a la universitat del 19 al 20 de setembre (ambdós inclosos). Consulta el calendari.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

FGC afectacions fins al setembre

Serveis mínims de transport, a l’agost 2018

Consulta els serveis mínims del transport per accedir al Campus de la UAB, des del sistema de bus intern de la UAB, fins a les línies de Rodalies-Renfe i FGC, o el servei de bus interurbà. A més, hi haurà afectacions en la línia de FGC de Barcelona-Vallès fins al mes de setembre. Llegir més

Totes les notícies