Conferència d’Izaskun Arretxe a la FTI

La xerrada serà dimecres 13 de desembre, a la una del migdia, a l’aula 5 de la FTI.

04/12/2017

En el marc del 25è aniversari de la FTI, la facultat acollirà aquesta xerrada sobre la internacionalització del català. Serà a càrrec de la directora de l’Àrea de Literatura i Pensament de l’Institut Ramon Llull, Izaskun Arretxe.

Izaskun Arretxe és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona, i és autora de la tesi “La teoria de l’amor a l’obra poètica d’Ausiàs March”. La trajectòria d’Arretxe en les lletres catalanes és llarga i ha treballat per a diferents editorials: Quaderns Crema, Editorial Anagrama i Ara Llibres, editorial que va dirigir entre 2008 i 2016. També ha estat directora general de Critèria, l’espai web de correcció de l’Institut d’Estudis Catalans. Entre 2012 i 2016 va ser especialment activa a l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, primer com a membre de la Junta Directiva i després com a vicepresidenta.

L’Institut Ramon Llull és un ens públic que es dedica a promoure a l’estranger els estudis de llengua i cultura catalanes. L’Àrea de Literatura i Pensament posa èmfasi en la publicació en altres llengües d’obres originalment en català i en fa difusió per incrementar-ne la visibilitat internacional.

 

Notícies relacionades

Lliurats els premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

Els Premis als millors Treballs de Final de Grau amb perspectiva de gènere a la UAB s'han lliurat el dimarts, 28 de novembre. Convocats per l’Observatori per la Igualtat amb la intenció d’incentivar la recerca en matèria de gènere, enguany ha augmentat el nombre de facultats presentades.
Llegir més

Totes les notícies