Concert d’aniversari de les Facultats de Lletres i Traducció

El proper dimarts 19 de desembre a les 19.00h les Facultats de Filosofia i Lletres i de Traducció i Interpretació organitzen un concert simfònic amb l’Orquestra Simfònica Tekhné en el marc de la celebració del 50è i 25è aniversaris respectius i del 50è aniversari de la UAB. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la UAB, ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres. El programa té com a peça principal la interpretació de la Simfonia n. 7 de L. van Beethoven. 

04/12/2017

L’OSTekhné

La Simfònica Tekhné és una formació orquestral amb una plantilla de més 60 músics destinada a donar continuïtat als estudiants de Grau Mig de les Escoles de Música que no s’hi dediquen professionalment. Alhora és una plataforma de llançament per als estudiants dels primers cursos de Grau Superior i per a directors joves, que poden accedir a la direcció de l'orquestra de manera rotatòria. 
 
L'orquestra està gestionada pels músics mateixos, que en són socis i n'escullen els òrgans de govern. De la mateixa manera, els músics s'organitzen de forma assembleària en diferents comissions que assumeixen les tasques diàries de gestió. El projecte és únic i innovador a l’Estat Espanyol; a Europa existeixen orquestres joves d'aquest tipus, però no a casa nostra, on la Tekhné és referència en el món amateur o semi professional. 
 
A efectes organitzatius cal confirmar l’assistència emplenant el formulari que trobareu en l’enllaç següent:

https://eformularis.uab.cat/web/sidlletresipsicologia/concertcommemoratiu

Programa
 
1a part

 
“Simfonia n. 7” – L. V. Beethoven
 
Descans 15 min
 
2a part
 
“En les estepes de l’Àsia central” – A. Borodin
“Le hot coffee suite” – Adri Mena (estrena)
“Scherzo” de la Simfonia n. 1, Titan – G. Mahler
 
Director: Gerard Pastor

 

Notícies relacionades

Jornada del Grau d’Humanitats sobre el món de l’edició

La facultat de Filosofia i Lletres acull el dimecres 13 de desembre el debat “Què és el món de l’edició? [Mites i realitats]”. La Jornada que estarà moderada per Oliver Vergés, de la UAB-Ed. Salòria i ANM Editors, pretén acostar els estudiants a les tasques pròpies de l’edició de textos.

Llegir més

Totes les notícies