Comunicat

  

02/10/2017

La Facultat de Biociències condemna enèrgicament la repressió i la violació dels Drets Humans, exercida en la jornada de l'1 d'octubre i convoca a tota la comunitat a una concentració a la porta de l'edifici C, avui dilluns 2 d'octubre, a les 12:00.

L'Equip de Govern ha convocat l'aturada d'aquest migdia com a mostra de rebuig i condemna a la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat contra la ciutadania durant la jornada de l'1 d'octubre.
 
Des de la pluralitat ideològica de la comunitat que integra la nostra universitat, compartim el més ferm convenciment que la violència mai no ha de ser la manera d’afrontar els conflictes polítics a les societats democràtiques.
 
Una vegada més, reiterem la nostra crida al diàleg i a la negociació i reclamem als que poden actuar que ho facin per reconduir el greu conflicte polític que viu Catalunya.
  
A la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no hi haurà cap activitat acadèmica ni administrativa i el personal podrà decidir lliurament la seva assistència o no al lloc de treball. Per garantir l'obertura dels centres s'establiran serveis mínims pels canals habituals.Deganat de la Facultat de Biociències.

 

Notícies relacionades

Presentació de la Gramàtica de la llengua catalana i de l'Ortografia catalana de l'IEC

L'IEC presenta a la UAB l'ortografia i la gramàtica noves del català, des de les Facultats de Ciències i Biociències ens plau convidar-vos al curs de formació a mida “Presentació de la Gramàtica de la llengua catalana i de l'Ortografia catalana”, que anirà a càrrec de la Dra. Gemma Rigau, Presidenta de la Comissió de Gramàtica de l’Institut d’Estudis Catalans i professora de la UAB, i la Dra. Mila Segarra, Vicepresidenta de la secció filològica de l’IEC, membre del grup de l’ortografia i professora jubilada de la UAB. Llegir més

Totes les notícies