Comunicat

  

02/10/2017

La Facultat de Biociències condemna enèrgicament la repressió i la violació dels Drets Humans, exercida en la jornada de l'1 d'octubre i convoca a tota la comunitat a una concentració a la porta de l'edifici C, avui dilluns 2 d'octubre, a les 12:00.

L'Equip de Govern ha convocat l'aturada d'aquest migdia com a mostra de rebuig i condemna a la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat contra la ciutadania durant la jornada de l'1 d'octubre.
 
Des de la pluralitat ideològica de la comunitat que integra la nostra universitat, compartim el més ferm convenciment que la violència mai no ha de ser la manera d’afrontar els conflictes polítics a les societats democràtiques.
 
Una vegada més, reiterem la nostra crida al diàleg i a la negociació i reclamem als que poden actuar que ho facin per reconduir el greu conflicte polític que viu Catalunya.
  
A la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no hi haurà cap activitat acadèmica ni administrativa i el personal podrà decidir lliurament la seva assistència o no al lloc de treball. Per garantir l'obertura dels centres s'establiran serveis mínims pels canals habituals.Deganat de la Facultat de Biociències.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Convocatòria d’aturada

Davant de l’empresonament dels dirigents de les associacions Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, ordenat ahir per l’Audiència Nacional, des de la confiança en la independència de l’administració de justícia, la Universitat Autònoma de Barcelona lamenta el que pensa que és una mesura totalment desproporcionada i inoportuna. Per aquest motiu s’afegeix a la convocatòria d’aturada de 15 minuts convocada a les 12.00h., que es farà a l’entrada principal de tots els centres, per expressar el rebuig a l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, en un moment que el diàleg i la negociació haurien de ser les vies per abordar el desacord polític que viu Catalunya.
Llegir més

Totes les notícies