Comencen els processos de matriculació per als estudiants de 1er del curs 2017-2018

Comencen les matriculacions per a nous estudiants de primer curs

Els estudiants de 1er curs hauran de portar omplerts l’imprès de sol·licitud de matrícula i altres documents per poder realitzar el tràmit presencialment a l'hora assignada, a l’aula 140.

11/07/2017

El procés de matriculació per als estudiants de primer curs de Grau comença el divendres 14 de juliol i finalitza el 18 de juliol. Els estudiants acceptats hauran rebut prèviament un correu electrònic de Gestió Acadèmica amb una hora assignada (a excepció dels estudiants del Grau online de fora de Catalunya, que ho efectuaran telemàticament).

Abans del procés de matriculació, hauran de tenir en compte els següents aspectes:

• Haver consultat prèviament el tutorial de matrícula (Grau presencial i online) per estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents a aportar, un simulador de preus de matrícula i altres dubtes freqüents.
• Haver descarregat, complimentat i imprès prèviament els documents de sol·licitud de matrícula i domiciliació bancària, que també s’entregaran durant la Sessió de Benvinguda del dijous 13 de juliol, i són indispensables durant el procés.
• Si l’estudiant no pot realitzar la matrícula presencialment, s’ha d’autoritzar per escrit a una persona per fer-ho en nom seu.
• En cas que l’estudiant vulgui reconèixer crèdits del CFGS, portar l’imprès de sol·licitud de reconeixement amb certificat de notes després d’haver consultat prèviament el llistat de cicles formatius que es poden reconèixer.
• Portar una fotografia de carnet.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida. Els estudiants que poden gaudir d’una reducció sobre el preu de la matrícula, hauran de portar el document que acrediti tal gratuïtat (carnet de família nombrosa, beca, etc).

En el cas dels estudiants demandants de beca, és necessari portar al moment de fer la matrícula una credencial de la beca del MECD o una acreditació de caràcter econòmic per gaudir del pagament desglossat en terminis. Podeu sol·licitar la credencial de caràcter econòmic a la web de l’AGAUR.

Cal recordar que aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de beca de caràcter general del Ministeri d’Educació, que és imprescindible de sol·licitar a banda de l’acreditació.

Lloc de matriculació presencial

El procés de matriculació dels estudiants de primer curs es portarà a terme a l’aula 140, a la primera planta de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, situada dins del Campus de la UAB, al costat de l’Hotel Campus. 

També està disponible per als nous estudiants informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2017-2018.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies