Comença la campanya de vacunació antigripal

Del 6 de novembre al 22 de desembre tindrà lloc la campanya de vacunació antigripal organitzada pel Servei Assistencial de Salut de la UAB adreçada a tota la comunitat universitària.

30/10/2017

Del 6 de novembre al 22 de desembre, la població universitària podrà rebre la vacuna antigripal que administra el Servei Assitencial de Salut de la UAB. La campanya de vacunació es posa a disposició de tota la comunitat universitària, especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya recomana la vacunació a:

- Persones de 60 anys o més
- Dones embarassades
- Persones amb malalties cròniques
- Persones amb obesitat mòrbida
- Cuidadors de persones que pertanyen a qualsevol dels col·lectius esmentats
- Persones que fan serveis essencials per a la comunitat

El Servei Assistencial de Salut administra també les vacunes antitetànica/antidiftèrica, antihepatitis B i antihepatitis A. Els horaris de vacunació són de dilluns a divendres de les 9 a les 13 h i de les 15 a les 19.30 h. No cal demanar cita prèvia.

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

Totes les notícies