Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

El proper 14 de novembre, a l’Espai de Postgrau de la Facultat, tindrà lloc l'Audiència pública oberta del procés d'acreditació del Grau de Sociologia: dimensió addicional d’interacció entre recerca i docència.

10/11/2017

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, després de superar amb excel·lència el procés d’acreditació de les titulacions de la Facultat per part de l’AQU, es va acollir també a la possibilitat de l’acreditació de la dimensió addicional del Grau de Sociologia, pel que fa concretament a la interacció entre docència i recerca.

Aquest procés inclou la visita d’un Comitè Avaluador Extern (CAE), que visitarà les instal·lacions i realitzarà entrevistes amb els diferents col·lectius de la institució (responsables acadèmics, docents, alumnes i exalumnes), amb l’objectiu de comprovar les competències adquirides en la titulació i la seva eficàcia en els diferents àmbits professionals.

Aquell mateix dia, de 16:30h a 17:00h es realitzarà a l’Espai de Postgrau una audiència pública oberta a la qual podrà assistir tothom que hi estigui interessat

Més informació: Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

 

Notícies relacionades

Estudiants de la UAB coneixeran de primera mà el sistema jurídic penal dels EUA

La llibertat condicional, l’accés a les armes, l’FBI o la ciberseguretat són alguns dels aspectes que tractaran els estudiants de Dret i Criminologia de la UAB que participen en un programa d’intercanvi amb la University of North Texas, iniciat aquest curs, i que inclou una estada de 8 dies a la ciutat de Denton (Texas), on visitaran presons, oficines del Sheriff, fiscalia i jutjat. Llegir més

Totes les notícies