Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

El proper 14 de novembre, a l’Espai de Postgrau de la Facultat, tindrà lloc l'Audiència pública oberta del procés d'acreditació del Grau de Sociologia: dimensió addicional d’interacció entre recerca i docència.

10/11/2017

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, després de superar amb excel·lència el procés d’acreditació de les titulacions de la Facultat per part de l’AQU, es va acollir també a la possibilitat de l’acreditació de la dimensió addicional del Grau de Sociologia, pel que fa concretament a la interacció entre docència i recerca.

Aquest procés inclou la visita d’un Comitè Avaluador Extern (CAE), que visitarà les instal·lacions i realitzarà entrevistes amb els diferents col·lectius de la institució (responsables acadèmics, docents, alumnes i exalumnes), amb l’objectiu de comprovar les competències adquirides en la titulació i la seva eficàcia en els diferents àmbits professionals.

Aquell mateix dia, de 16:30h a 17:00h es realitzarà a l’Espai de Postgrau una audiència pública oberta a la qual podrà assistir tothom que hi estigui interessat

Més informació: Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Nota de l’Equip de Govern de la UAB

Davant la sentència que estima la demanda interposada per Joves Societat Civil Catalana, l’Equip de Govern acata la resolució judicial que ordena la inscripció de JSCC-UAB al directori de col·lectius de la UAB i alhora expressa un total desacord amb la sentència quan declara que la Universitat ha vulnerat drets fonamentals. Llegir més

Totes les notícies