Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

El proper 14 de novembre, a l’Espai de Postgrau de la Facultat, tindrà lloc l'Audiència pública oberta del procés d'acreditació del Grau de Sociologia: dimensió addicional d’interacció entre recerca i docència.

10/11/2017

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, després de superar amb excel·lència el procés d’acreditació de les titulacions de la Facultat per part de l’AQU, es va acollir també a la possibilitat de l’acreditació de la dimensió addicional del Grau de Sociologia, pel que fa concretament a la interacció entre docència i recerca.

Aquest procés inclou la visita d’un Comitè Avaluador Extern (CAE), que visitarà les instal·lacions i realitzarà entrevistes amb els diferents col·lectius de la institució (responsables acadèmics, docents, alumnes i exalumnes), amb l’objectiu de comprovar les competències adquirides en la titulació i la seva eficàcia en els diferents àmbits professionals.

Aquell mateix dia, de 16:30h a 17:00h es realitzarà a l’Espai de Postgrau una audiència pública oberta a la qual podrà assistir tothom que hi estigui interessat

Més informació: Audiència oberta: acreditació dimensió addicional del Grau de Sociologia

 

Notícies relacionades

Enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB

El projecte Living Lab en Salut Mental posa a l'abast de la comunitat universitària una enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB, que permetrà definir quins són els temes prioritaris i quina seria la millor forma d'abordar-los. El termini per enviar les respostes finalitza el dia 30 d'abril. Llegir més

Totes les notícies