Ajuts per a l’organització d’activitats en el marc de la Facultat

El degà, Joan Carbonell, ha resolt aprovar en data 14 de juny de 2017 la primera convocatòria de l’any 2017 per a la concessió d’ajuts per a l’organització d’activitats en el marc de la Facultat de Filosofia i Lletres.

14/06/2017

Les sol·licituds s’han d’enviar a l’adreça electrònica dg.lletres@uab.cat del 15 de juny al 30 de juny de 2017, ambdós inclosos (Assumpte: Sol·licitud d’ajut).

Per a la resolució dels ajuts s’aplicaran els requisits i criteris de priorització establerts a les bases. Es desestimarà sense excepcions qualsevol sol·licitud que no compleixi algun dels requisits de l’annex 1 de la resolució (Bases reguladores, apartats 4.1 i 4.2).

El termini per resoldre i notificar la resolució és de quinze dies comptadors a partir de la data de tancament de la convocatòria. El Deganat comunicarà mitjançant correu electrònic al signant de la sol·licitud la seva resolució, que serà inapel·lable.

Més informació: Imprès de sol·licitud
Bases reguladores

 

Notícies relacionades

Les humanitats digitals, a debat

La Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB organitza per primera vegada, el 18 i 19 d'abril a la Facultat de Filosofia i Lletres i l'Escola d'Enginyeria de la UAB, unes jornades per donar visibilitat a les humanitats digitals i mostrar els projectes que estan desenvolupant els grups i centres de recerca de la UAB en aquest àmbit. Llegir més

La UAB organitza una Caminada especial pel 50 aniversari de la UAB

En el marc del 50è aniversari de la UAB l'Oficina de Medi Ambient ha organitzat una caminada el dijous, 19 d'abril, que fa un recorregut pels indrets més emblemàtics del campus. La ruta -que forma part de la Setmana Saludable i Sostenible- vol despertar l’interès de totes aquelles persones que vulguin saber més de la universitat i els canvis que hi ha hagut en el seu territori. Llegir més

Totes les notícies