Activitats d'Orientació Professional

Des de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona us comuniquem que ja temiu obertes les activitats d’orientació sobre vocacions i competències que ofereix el Servei d'ocupabilitat de la UAB.

13/02/2018

Des de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona us comuniquem que ja temiu obertes les activitats d’orientació sobre vocacions i competències.

El Servei d'Ocupabilitat ha organitzat un taller d’orientació, el taller està dirigit a alumnes de tercer, quart i màster de qualsevol perfil universitari, de fet és més profitós quan hi conflueixen persones de diferents estudis i objectius professionals.


Les dates són per als propers dies 26, 27, 28 de febrer i el 1 i 2 de març: Descobreix i viu (de) la teva Vocació conduit per Marcos García.
 

Inscripció Prèvia a:  https://nexus.uab.es

Més informacióhttp://www.uab.cat/ocupabilitat (Apartat "Orientació Professional)

Descobreix i viu la teva vocacio_Servei Ocupabilitat


 

 

 

Notícies relacionades

Macrofoto i mural amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Cičncia

La Facultat de Biociències el passat dia 15 de febrer va commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència amb una una gran fotografia de grup de totes les dones de la Facultat de Biociencies a les 13:30 hores, a la plaça del rellotge, a més el dilluns dia 12 és va presentar el mural que commemora les activitats del Dia Internacional de la Dona i la Nena a les Facultats de Ciències i Biociències a la Facultat.
Llegir més

Totes les notícies